Рекламни материали – промоция – януари и февруари 2014


Rate this post

ПРОМОЦИИ ЗА РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

За периода 02.01.2014г. – 28.02.2014

Печат на ВИЗИТКИ

Печат на визитки

Печат на визитки

Започнете новата година с нови визитки. Рекламна агенция Буржоазия Ви дава отстъпка в цената на визитки в периода 02.01.2014 – 28.02.2014г.

Пълноцветен двустранен печат върху 250 гр. хромова гланцова хартия само за 22 лв. за 100 бр. /Дизайн на визитка – 5лв./

Може да изберете и върху визитките да има 30 микрона ламинат – мат или гланц – 100 бр. за 32 лв. /Дизайн на визитка – 5лв./

За 60 лв. може да поръчате 1000 бр. двустранни визитки, на 300 гр. хромов картон с положен УВ лак – гланц или мат. /Дизайн на визитка – 5лв./

Печат на ФЛАЕРИ

Промоция печат на флаери

Промоция печат на флаери

Флаерите си остават един от най-успешните начини за бърза, евтина и ефективна реклама. Нашето предложение:

Пълноцветен офсетов печат на флаери  с кристално качество на изображенията. Използваме  130гр. плътна, гланцова, хромова хартия. Поръчайте сега 1000 бр.флаери с формат А6 – само за 75лв. /Дизайн на флаери – 15лв./ или 2000 бр.флаери с формат А6 – само за 103лв. /Дизайн на флаери – 15лв./

Със сигурност цената за печат на флаери, която Ви предлагаме НЕ е най-ниската, която може да намерите на пазара. Твърдим да отбележим, че е най-ниската за качеството, което получавате. За нас качеството е от водещо значение и не можем да си позволим да държим най-ниската цена за ниско качество. Предлагаме ВИСОКО КАЧЕСТВО за печат на флаери НА ДОБРА ЦЕНА!!!

 

РАБОТНО ВРЕМЕ

Изработка на работно време

Изработка на работно време

 

Отпечатайте Вашето работно време с фотореалистично качество върху пвц самозалепващо фолио с размер 30*20см. само за 8лв. /Дизайн и предпечат на работно време – 5лв./

Направено по този начин работното време изглежда издържано, монтира се лесно, демонтира се лесно. То е още един рекламен носител на Вашето послание към клиентите.Работното време е нещо повече от начин да покажете на свойте клиенти часовия пояс в, който ги обслужвате. То е едно от първите неща, които клиентите ви виждат. Поръчайте сега вашето ново работно време от рекламна агенция Буржоазия.

 

РЕКЛАМЕН НАДПИС ЗА СЕЗОННО НАМАЛЕНИЕ

Надписи от фолио

Надписи от фолио

Съвсем скоро студът ще започне да отстъпва за сметка на сезонната разпродажба. Зареждането на пролетни стоки ще започне. Бъдете подготвени – Поръчайте сега рекламен надпис за витрина от фолио с размер до 90*90см. само за:

–          11лв. от печатно фолио ниска резолюция/18лв. висока резолюция;

–          от изрязано фолио –  13лв. /в бял цвят/ 16лв. за цвят по цветови  каталог ORAFOL / 19лв. цвят бронз, злато или сребро/ 40лв. фосфорициращи цветове или светлоотразително фолио.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.