5 неща които трябва да знаете при поръчка на рекламни надписи от пвц фолио


Rate this post

Вие сте собственик на търговски обект и искате да промотирате новата си стока. Един от най – добрите и видими начини е да брандирате магазина си с рекламни надписи от пвц фолио.Ние от рекламна агенция Буржоазия искаме да ви дадем отговор на едни от най – често срещаните въпроси при поръчка на надписи от фолио.

Какво целите с вашите надписи от фолио?

надписи.от.фолио

Надписи от фолио

Трябва да сте наясно какво искате да промотирате. Нова колекция дрехи или сезонна разпродажба на парфюми. Също така е важно да знаете по какъв начин искате да бъдат структурирани вашите надписи от фолио. Нашия екип от професионални дизайнери ще ви помогне при избора на шрифт. Решете предварително къде ще бъдат позиционирани надписите върху фолио. Може да се брандира цялата витрина, но така бихте загубили видимост към и от магазина. Частичното брандиране на витрини с надписи от фолио е най – предпочитано. Клиентите научават за новата промоция. В същото време виждат наличната стока в магазина.

Как да изберете вида на фолиото?

След като вече знаете как искате да изглеждат вашите рекламни надписи от фолио трябва да решите какъв вид фолио ще използвате. Ако промоцията ви е краткосрочна, то може да използвате универсално самозалепващо се фолио. То се характеризира със здравина, еластичност и лесна употреба. Масово се използва за брандиране на витрини, врати и прозорци. Ако целите вашата промоция да показва нещо специално, то може да използвате пясъкоструйни или фрост фолиа. Първите постигат ефекта на гравираност, напрашеност. Вторите постигат заскрежен ефект.

Колко ще ви струват вашите надписи от пвц фолио?

Обикновено цената за даден надпис се определя от квадратурата на използваното фолио. Искаме да се върнем към първа точка. Да предположим използвате тънък шрифт например Edwardian Script ITC  за вашите надписи от фолио. То визуално може да се заблудите в количеството изразходвано фолио. Цената на надписа се определя на квадратен метър. Ако ще използвате многоцветни надписи върху фолио , то ще трябва да се калкулира стойността на всеки отделен цветен елемент. Ние от рекламна агенция Буржоазия съветваме нашите клиенти да използват шрифтове, които дават голяма визуалност на всяка отделна буква.

Имате ли нужда от монтаж?

Искате ли да ви покажем как да спестите разходите си за монтаж? Нашата нова услуга се казва „Брандирай сам“. С малко повече усилия и желание ще може да монтирате вашите рекламни надписи от пвц фолио. За тези от вас ,които търсят професионализъм при монтаж, то може да погледнете нашите цени за монтаж.

Защо за си поръчате надписи от фолио от рекламна агенция Буржоазия?

Ние работим с немски фолия Orafol, серия 641. Имате възможност да изберете от над 70 цвята. При нас ще получите безплатна корекция на работните си файлове. Нашият фокус е качествено обслужване на достъпни цени. Предлагаме  супер експресна поръчка за изработка на надписи от фолио в рамките на 24 часа работни часа. Тя ще ви оскъпи крайната цена  с 40 %.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.