Банер стойки


Банер стойка – приложение

Банерните стойки се използват за изложения и промоции. Лесно се сглабят/разглабят и са изключително удобни за пренасяне. Конструкцията на повечето стойки са алуминиеви, но подсилени, за по-дълга употреба.

Медиите, които се закрепят за банер стойки се печатят на цифров широкоформатен печат.

Банер стойки като рекламен носител се използват, както казахме за изложения и семплинги. Това предполага изключително близък контакт с погледа. Ето защо високата резолюция на изображението е от много  голямо значение.

Предлагаме Ви атрактивни цени за банер стойки с печатна медия ламиниран винил с фотореалистична резолюция на изображението за отлично представяне.

Фотореалистичната резолюция се отличава с висока наситеност на цветовете и отличен контраст.

Рол Банер –  Банер стойки 80*200см – 113,99лв.

Лесни за сглабяне без допълнителни инструменти, рол банер стойки за едностранно излагане на рекламната медия. Предлагаме комплектна цена с отпечатване на ламиниран винил с наситени цветове и контраст – цена – 113,99 лв. Визията може да се сменя, като смените медията. При правилна експлоатация рол банер стойката има дълъг експлоатационен живот. Рол Банер стойка с размер 100*200см – 145,99лв.

Банер стойки - Рол банер

Банер стойки – Рол банер

Алуминиева конструкция. Сглабяне за 5 минути. Калъф.

* Разбира се, Анджелина Джоли не влиза в комплекта, просто решихме, че ще стои добре на колажа. 🙂

Банер стойка Рол Банер конструкция

Банер стойка Рол Банер конструкция

Можем да Ви предложим и други видове банери и стойки за изложения и реклама. Тези са най-използваните, но ако не са за Вас – изпратете ни запитване  ще Ви отговорим своевременно.

рол банер стойки

Част от готовите проекти на рол банер стойки

“Twin baner” Банер стойки 79*180см – 197,90лв

Алуминиев корпус за двустранно излагане на медията. Сглабя се без допълнителни инструменти. Калъф.

Този вид банер стойки дават възможност да покажете само “лицето” на Вашия бранд. Визиите отпечатани на медията могат да бъдат еднакви или различни.

Банер стойки за винил - двойна

Банер стойки за винил – двойна

За да направите добра рекламна стойка, което да Ви отличи от Вашите конкуренти и да е приятна и привличаща за Вашите клиенти е необходимо да заложите на професионална визия и безупречен печат на рекламната медия.

Рекламна агенция Буржоазия София може да Ви предложи професионален проект по Ваша или наша идея и безупречен широкоформатен печат.

Очакваме Ви!

*посочените цени са без ДДС

Мартин Гочев
Следвайте ме