Банер реклама


Rate this post

Рекламирали ли сте досега с банер реклама?

В последните няколко години се наблюдава изключителен бум на банер реклама.
Отваряте някое онлайн издание и ви посреща банер реклама – бебе прехвърча на пухкав облак, автомобил отваря врати за вас или пък ви се изсипват пари, насърчаващи ви за банков кредит. Това е flash банер реклама.
В по-скромният вариант на банер реклама /и далеч не така натрапващ се/ изображение с текст стои мирно някъде из страницата, която сте отворили и покорно чака да привлече деликатно вниманието ви.
Ако искате да популяризирате бизнеса и услугите и продуктите си сред определена таргет група, потребители на интернет, значи искате банер реклама.
За да може да се възползвате от банер реклама е необходимо да имате уеб страница, сайт или блог, фейсбук страница или форум. Защото банер реклама насочва потребителите към една от изброените опции. Важно е концепцията на вашата банер реклама да е изчистена и същевременно ефектна.
Може да видите тук накратко какво означава банер реклама.
Рекламна агенция “Буржоазия”ЕООД ви предлага изработка на банери за банер реклама.
Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.