Безадресно разпространение на печатни рекламни материали


Rate this post
bezadresno razprostranenie na reklamni materiali

Безадресно разпространение на рекламни материали

Има ли полза от безадресно разпространение на рекламни материали? Моля да споделите вашено мнение, като коментар под статията.
Моето мнение е че ефекта от този тип реклама не оправдава направената инвестиция. Ако се замислим за реализирането на една кампания по безадресно разпространение на рекламни материали то тя е свързана с много подводни камъни.

Трябва да се запитате колко струва вашето време.

Наемате ли се да обикаляте по жилищните входове и да пускате рекламни материали в пощенските кутии. На това му казвам Офлайн Спам.
Ако цените вашето време и искате да наемете човек или фирма за безадресно разпространение на рекламни материали, то тогава съвета ми е да се обърнете към професионалисти. В онлайн пространството има доста фирми предлагащи подобни услуги.

За момента екипът на Рекламна агенция Буржоазия може да ви бъде полезен само с дизайна и изработката на печатни рекламни материали. При наемането на фирма за безадресно разпространение на рекламни материали изниква един фундаментален въпрос. Как мога да съм сигурен, че печатните материали ще се пуснат в пощенските кутии на хората. Ами ако разпространителя изхвърли флаерите или листовките в най – близката кофа.

Как става контрола?

Преди време разглеждайки бюлетина на една от големите вериги видях обява за работа. Работата беше за контрол на безадресно разпространение на рекламни материали. Това значи ли , че фирмата си наема персонал , които да следи дали печатните рекламни материали достигат до клиентите им. Ако е така, това е добър контрол на подобна кампания.

Печатни рекламни материали които ме изненадаха

Преди няколко дни, качвайки се в колата забелязах нещо поставено на задното стъкло. Отидох да погледа и ето какво видях. Двустранно напечатан флаер с размер 10 на 14 см. В първия момент не успях да разбера какво се рекламира. „за шофьора на тази кола” плюс стрелка под формата на усмивка. Флаера рекламираше фирма за авточасти. Много оригинални рекламни материали. Отдавна нещо не ме беше изненадвало така.
Ако искате и вашите печатни рекламни материали да впечатляват клиенти ви обърнете се към екипа на Рекламна Агенция Буржоазия.
Ние знаем, че имате на разположение много голям избор от рекламни агенции, затова ви благодарим, че избрахте нас!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.