Безплатен сайт


Rate this post

Няма такова нещо като безплатен обяд

Искате безплатен сайт? Това е добро решение, ако сайтът ви е за развлечение – да публикувате рецепти, снимки…но безплатен сайт не е решение, ако имате бизнес и искате вашия сайт да ви носи пари, имидж и нови клиенти.

Какво всъщност е безплатен сайт?

Всички знаем, че безплатен обяд няма, защо тогава мислите, че някой ви предлага безплатен сайт, ако всъщност няма някаква изгода от него?

Изгода има, и тя съвсем не е за вас, а за този, който ви предлага безплатен сайт, защото той печели от рекламите, които показва на страниците на вашия безплатен сайт. А това да има чужди реклами на вашия сайт не прави добро впечатление на вашите клиенти. Факта, че използвате безплатен сайт още намалява тяхната оценка с още една единица.Един нискобюджетен и изчистен сайт е по-добър вариант от пъстър, но с чужди продукти и услуги безплатен сайт.

Алтернативата на безплатен сайт е:

200лв. за сайт по темплейт, който се персонализира + 50-100лв. за домейн и хост. Ако изберете този вариант, то след месец-два/необходими на търсачките да засекат вашия сайт/ ще започнат да ви откриват в мрежата и да получавате допълнителен трафик на потенциални клиенти. А вие всъщност това искате, нали?

Снимка

…съветваме ви, все пак да изберете решение от професионалисти…

Рекламна агенция Буржоазия Ви предлага атрактивни сайтове на изгодни цени. За повече информация –
Телефон: 0896 239 725
E-mail: office@burjoazia.bg
Skype: artstudiob

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.