Блог


Добре дошли в нашия блог

Този блог е създаден, за да бъде в помощ на бизнеса, за да е по-успешна, динамична и ефективна рекламната кампания, както и за хора, които се интересуват от работа в областта на рекламатаblog

Уважаеми колеги и партньори, направихме този блог към основния си фирмен сайт с цел да Ви бъдем от полза при избора на най-подходящата и ефективна за Вас рекламна стратегия, рекламна кампания и рекламни материали. Част от статиите са написани спрямо това, което сме сметнали, че ще Ви е от полза, а голяма част от тях са в отговор на Ваши запитвания.

  1. Може да задавате въпроси на нашата страница във фейсбук Рекламна агенция Буржоазия ЕООД , както да давате забавни предложения, да разкажете интересна ваша случка или проект, които искате да реализирате с наша помощ.
  2. Може да се свържете с нас с всякакви запитвания и въпроси по телефона, скайп или мейл.
  3. Заповядайте на страниците на нашата РЕКЛАМОБОТИЛНИЦА www.burjoazia.blogspot.com – страници за забава, смях, криейтив, настроение и творческа мисъл…Очакваме Ви….
Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме