Брандиране на автомобили


Брандиране на автомобили

Лого, надписи, фигури

– поставяне на лого или слоган на Вашия автомобил. По този начин автомобилът Ви става разпознаваем / задължително следва да давате предимство и да го водите редовно на автомивка /, а Вашият бизнес получава почти безплатна реклама.

Брандираният автомобил е бързо и лесно разпознаваем, дава по-добра светлина и имидж на бизнесът Ви и често Ви носи нови клиенти – записали координатите Ви, чакайки на светофара или докато менават покрай паркираният Ви автомобил…

Нужно е да споменем, че вече не е нужно да се прави регистрация на промяна на визията на автомобила, вследствие на брандирането, стига да е оставена част от него, където се вижда неговият фабричен цвят.

ПВЦ фолио в пълните му разновидности – основен материал при брандиране на автомобили. Използва се за пълно или частично облепване. Можем да предложим широкоформатен печат за изобразяване на снимки, продукти, картини или прецизно рязане на фабрично оцветено фолио с плотер – за надписи и фигури.

Предлагаме Ви пълна реализация на процеса по брандиране на автомобили – от проекта до изработката и монтажа.

Най-достъпен /като цена/ и същевременно ефективен начин за брандиране на автомобили е поставянето на лого и координати на предния капак и страничните врати.

Логото може да е изрязано или отпечатано, а координатите изрязани.

Отпечатаните части от фолиото за брандиране на автомобили е нужно да се ламинират с автомобилен ламинат, за да може изображението да е ярко и да не се драска в течение на времето.

Ако е нужно да се облепят и прозорците – за да се запази видимостта на водача се поставя перфофолио.

Разбира се, би могло да се използва и светлоотразително фолио за брандиране на автомобили, ако бизнесът Ви го изисква /автомобили на пътна помощ, таксита и др./.

За оферта за брандиране на автомобили за Вашия бизнес – потърсете ни на посочените координати.

брандиране на автомобили бус

брандиране на автомобили

брандиране на автомобили лека кола

брандиране на автомобили

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)