Брандиране на витрини


Брандиране на витрини

Вашата витрина е прозорец към бизнеса ви

Може да чуете още като облепяне на витрини. Терминът брандиране на витрини много по-точно предава правилния смисъл – показване на визията на търговската марка на видно място. Витрината на вашия търговски обект се равнява на началната страница на фирмения сайт. И ако сте взискателни към дизайна на вашата страница, не си позволявайте да се отнесете пренебрежително към декорирането на магазина или офиса.

брандиране на витрини софия

 

 

Реализирани обекти - Брандиране на витрини

Как да изберем правилния стил на брандиране на витрини?

За да сте сигурни, че правите успешно решение е добре да си дадете отговор на няколко въпроса. Първоначално е добре да направите анализ на своята собствена марка – откога сте на пазара, кои са вашите преки конкуренти и в близост ли са те до мястото, което продавате. В случай, че сте вносители, търговски представители или дистрибутори на други марки, можете да ползвате техните лога на витрините си, но в никакъв случай те не трябва да доминират над собствения ви бранд.

След като знаете какво искате да кажете на своите клиенти е време да помогнем ние от Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“. Нашата оферта за брандиране на витрини ще включва само висококачествени фолиа, както и вариант перфофолио. Той е подходящ за широкоформатни изображения, защото гледан отвън създава впечатление за цялостна картина, като в същото време вътре в обекта имате ненарушена видимост към улицата. Всички предложения включват и професионален монтаж. Разгледайте ги, очакваме ви.

Брандиране на магазин

Цени за брандиране на витрини

Цените за брандиране на витрини зависят изцяло от Вашия избор. От това – какво фолио ще изберете, каква наситеност на цветовете, доколко имате готова визия или всичко ще бъде поето от дизайнера на рекламна агенция Буржоазия.

Може да видите базови цени на фолиата, които използваме за брандиране на витрини тук.

Обърнете внимание също на съпътстващите и довършителни услуги за брандиране на витрини с тяхната цена.

Цените са базови. За конкретна цена е нужно да се направи конкретна оферта. При по-голяма площ за брандиране на витрини – над 10-15кв.м. може да ползвате отстъпка или подарък, които се уточняват с изготвяне на оферта.

Очакваме Ви!

 

Какво казват хората за нас?

Идеи за брандиране на витрини и рекламни надписи за фризьорски салон

Мартин Гочев
Следвайте ме