Брандиране на витрини


брандиране на витрини

брандиране на витрини

Вашата витрина е прозорец към бизнеса ви

Може да чуете още като облепяне на витрини. Терминът брандиране на витрини много по-точно предава правилния смисъл – показване на визията на търговската марка на видно място. Витрината на вашия търговски обект се равнява на началната страница на фирмения сайт. И ако сте взискателни към дизайна на вашата страница, не си позволявайте да се отнесете пренебрежително към декорирането на магазина или офиса.

Как да изберем правилния стил на брандиране на витрини?

За да сте сигурни, че правите успешно решение е добре да си дадете отговор на няколко въпроса. Първоначално е добре да направите анализ на своята собствена марка – откога сте на пазара, кои са вашите преки конкуренти и в близост ли са те до мястото, което продавате. В случай, че сте вносители, търговски представители или дистрибутори на други марки, можете да ползвате техните лога на витрините си, но в никакъв случай те не трябва да доминират над собствения ви бранд.

След като знаете какво искате да кажете на своите клиенти е време да помогнем ние от Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“. Нашата оферта за брандиране на витрини ще включва само висококачествени фолиа, както и вариант перфофолио. Той е подходящ за широкоформатни изображения, защото гледан отвън създава впечатление за цялостна картина, като в същото време вътре в обекта имате ненарушена видимост към улицата. Всички предложения включват и професионален монтаж. Разгледайте ги, очакваме ви.

Цени за брандиране на витрини

брандиране на витрини

брандиране на витрини

Цените за брандиране на витрини зависят изцяло от Вашия избор. От това – какво фолио ще изберете, каква наситеност на цветовете, доколко имате готова визия или всичко ще бъде поето от дизайнера на рекламна агенция Буржоазия.

Може да видите базови цени на фолиата, които използваме за брандиране на витрини тук.

Обърнете внимание също на съпътстващите и довършителни услуги за брандиране на витрини с тяхната цена.

Цените са базови. За конкретна цена е нужно да се направи конкретна оферта. При по-голяма площ за брандиране на витрини – над 10-15кв.м. може да ползвате отстъпка или подарък, които се уточняват с изготвяне на оферта.

Очакваме Ви!

Портфолио

Нека Ви помогнем с вашия проект

брандиране на витрина Бранидиране на витрини с пвц фолио, пълноцветен печат и положен ламинат. София, Красно село.

брандиране на витрина 1

Фолиото е положено и върху пвц дограмата.

брандиране на витрина пвц фолио с ламинат

Брандиране на витрини с пвц фолио пълноцветен печат, с положен ламинат. Магазин за алкохол – София, Света Троица.

Облепяне на витрини с пвц фолио и ламинат - гр. Перник.

Облепяне на витрини с пвц фолио и ламинат – гр. Перник.

марки пвц фолио

марки пвц фолио

Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме