Брошури


Защо да рекламирам с брошури?

Рекламните брошури дават възможност за повече изображения, могат да са от по-висок клас хартия, със специално покритие.
Брошури – това са рекламни материали, които имат за цел да представят услуга, продукт или компания пред целева аудитория. Рекламните брошури се разпространяват по пощенските кутии, на оживени публични места буквално в ръката си, а също така, може да ги намерите в стендери и поставки за свободно вземане.

Дизайн и печат на брошури

Най-често брошурата е от един единствен лист, двустранно отпечатан, сгънат на две или три части. Когато брошурата е с един биг (с една гънка), на практика брошурата има 4 панела – 4 страници. Релевантно – при два бига панелите са шест. Такъв тип брошури може да срещнете като дипляни – защото са нагънти-надиплени.
Брошури, които са съставени от повече страници са скрепени чрез телово шиене.

Имате свобода да направите вашите брошури във всякакви размери – такива, които са най-удобни за вашия бизнес. Представителните брошури са успешни, когато изглеждат наистина качествени и издържани. Ето защо следва да са пълноцветни и отпечатани на качествена, плътна, гланцова хартия, като по ваша преценка, би могло да им се сложи някакво покритие, което ги прави още по-представителтни.

За малки тиражи брошурите могат да се отпечатят на дигитална машина, която има възможност да отпечатва на исканата медия (хартиен носител). Истината е обаче, че офсетовия печат предоставя много по-високо качество и по-ниска себестойност на единична бройка, но е приложим за по-висок тираж брошури.

ПЕЧАТ НА БРОШУРИ И ДИПЛЯНИ – ЦЕНИ

За цени и тиражи, моля изпратете ни запитване на office@burjoazia.bg.
Мартин Гочев
Следвайте ме