Визитки


Цени за печат на визитки

Визитки София

Визитки София

Визитки от Рекламна Агенция Буржоазия – отлично качество

Дигитален печат – срок за изработка – 3-5 работни дни.

двустранни – пълноцветни визитки, 350гр:

100бр. – 25,00 лв.
200бр. – 45,00 лв.

* за декоративни картони се доплаща по 8,00лв. на 100бр.

* за ламинат 29 микрона се доплаща по 12,00лв. за 100бр.

Печат на визитки София

Офсетов печат с УВ лак
гланц – срок за изработка – печат веднъж месечно.

1000бр. – 99,00лв.

В посочените цени за визитни картички не е включена цена за дизайн и предпечат на визитка.

Предпечат на файл на клиент – 15,00лв.

Дизайн на визитка – 1 вариант – 25,00 лв.

Персонализация на следваща + 7,00 лв.

Индивидуален дизайн, наше предложение – до три варианта -60,00лв.

  • не включва изработка или векторизиране на лого!
*посочените цени са без ДДС

Печат на визитни картички София

Вашите визитки

Визитката е Вашето лично представяне, тя е част от Вас. Визитката показва отношението Ви към Вашия бизнес, отношението Ви към Вашите клиенти и партньори. Идейно замислените и изработени визитни картички могат да Ви отворят много врати и определено са добра инвестиция. Атрактивните визитни картички остават в портфейла на партньора или клиента – остава под ръка на разположение. Ето защо е удачно да инвестирате в добро качество на този рекламен материал.

Формула за успешни визитки

Визитните картички са комуникационен лост, носител на бизнес информация за организация или физическо лице. Хората разменят помежду си визитни картички като удобен начин за размяна на контакти. Истината е, обаче, че разменените по този начин координати играят много по-голяма роля. Оказва се, много по-важно от телефонния ви номер и логото на компанията са подсъзнателното послание, което изпращат вашите визитки.

Какво трябва да съдържат Вашите визитки?

Практичните визитни картички трябва да съдържат името и титлата на собственика си, негови координати за връзка, принадлежност към организация (обикновено и лого на организацията). Когато е приложимо се допуска и добавяне на банкова сметка.
Традиционните визитни картички са черен текст на бял фон. Днес обаче, екстравагантните решения могат да бъдат провокиращи, (инспириращи понякога дори шокиращи) а някои дори, подобно на тези семенца, скрити във визитна картичка, са с практическа насоченост – засаждате лалетата и ако ви харесат – звъните на търговския агент.

Печат и материали за направа на визитки

Визитните картички се печатят на дигитален или офсетов печат, в зависимост от тираж, дизайн и бюджет, в който трябва да се поместят. Офсетовия печат е подходящ при голям тираж – 1000 бр. и нагоре. Ако обаче сте решили да поставите снимка на визитката си (не е удачно за всеки тип бизнес), то ви е нужен дигитален печат, защото е по-прецизен. И в двата варианта, дизайна на вашите визитни картички следва да е изготвен по СМУК цветови модел (Cian, Magenta, Yellow, Black).
Обикновено добър избор за визитки е картон 250-300-350гр. Има богат избор на картон, както и варианта да се сложи покритие, на визитки, които желаете да са по-устойчиви и издръжливи.

Визитките могат да бъдат едноцветни или пълноцветни. Трябва да знаете, че това колко цвята ще има влияе върху цената, но при офсетовия печат. При дигиталния няма разлика. Ето как може да срещнете обозначението за цветност на визитните картички:
4+0 – пълноцветни едностранни
4+4 – пълноцветни двустранни
1+0 – едноцветни едностранни
1+1 – едноцветни двустранни
4+1 – пълноцветно лице, едноцветен гръб

Стандартния размер на визитки за България е 9*5см.

Ако сте решили обаче да направите впечатляващи визитки, то не слагайте граници на въображението си – разкажете на опитен дизайнер какво очаквате и оставете работата в ръцете на професионалисти. Не винаги нестандартните решения струват много. Но за сметка на това – определено работят за вас.

Мартин Гочев
Следвайте ме