Календари


Рекламни календари

Знаете ли с кой продукт на печатната реклама не се разделяте 12 месеца? Това са рекламните календари. Това е чудесен жест и подарък към вашите партньори, дистрибутори и корпоративни клиенти. Всеки офис или кантора, всеки кабинет е място, на което може да се окачи рекламен календар. Когато се избере правилния дизайн, съчетан с интересен календариум, няма как да не превърнете този продукт в истинско произведение – стилно и запомнящо се.

Какво е календариум?

 

Под календариум се разбира „тялото“ на календара, което съдържа дните от месеца. Към тях нерядко се прибавя „полезна“ информация като Именни дни, национални празници, фази на луната, зодии.. Календариумите могат да бъдат най-различни според своя дизайн. Те се предлагат във вариант от една колона(едномесечни) до три колони. Разнообразието е наистина голямо, затова е важно да изберете този вариант, който би паснал на вашия фирмен профил.

рекламни календари

Тук ние от Рекрамна Агенция „Буржоазия“ можем да помогнем с предложение, което ще бъде предпочетено от вашите клиенти. Дизайнът на рекламните календари е важен. Не го пренебрегвайте – той е фирмената ви визитка и ще бъде на показ всеки ден. Добра идея е към логото и името на фирмата да се прибави и кратък слоган или пожелание. Този подход ще ви направи различни и предпочитани. Есента е идеалното време да помислите за своите рекламни календари. Ние вече имаме готовите решения.

Цени и предложения за рекламни календари може да видите тук.

Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме