Цени за многоцветни рекламни надписи,табели и фигури от пвц фолио


Rate this post

Много често получаваме запитване от наши клиенти как се определя цената за многоцветни рекламни надписи, фигури и табели от пвц фолио.  В тази връзка реших да опиша процеса по ценообразуване.

Основния фактор, който влияе върху цената е изразходваното фолио. Когато се изработват едноцветни рекламни надписи и табели от фолио се използва само един тип фолио. В повечето случай работим с немски фолиа Orafol, серия 641. Но при необходимост и желание на клиента изработване рекламни надписи и фигури от фолио тип 3M. Цената за един квадратен метър едноцветно Orafol, серия 641 фолио за широко приложение е 22 лв. В тази цена се включва и полагане на транспортна лента.

Пример за цена на едноцветни фигури, табели и рекламни надписи

Да предположим, че имате нужда от надписи и фигури със следните размери:

2 надписа от червено пвц фолио с размери 40 см на 50 см = 0,4 кв.м.

3 фигури от червено пвц фолио с размери 35 см на 35 см = 0,37 кв.м.

Общата чиста квадратура на ползваното фолио е 0,77 кв.м. Но тук трябва да се включат раздувки и фира при рязане на плотера. Това е така наречения технологичен брак. Така общата квадратура за ползвано фолио става около 1 кв.м. Крайната цена за тези рекламни надписи и фигури ще бъде 22 лв.

Примерна цена за многоцветни рекламни надписи, табели и фигури от пвц фолио

Да обърнем внимание на примера от снимката. Ето как сме изработили многоцветното лого на сайт за стикери за стена.

LOGO_ZABAVNI
Една фигура от черно фолио с размери 60 см  на 60 см. = 0,36 кв.м.

Една фигура от жълто фолио с размери 60 см на 60 см = 0,36 кв.м.

Един рекламен надпис от черно фолио с размери от 70 см на 30 см = 0,21 кв.м

Общата чиста квадратура на ползваното фолио е 0,93 кв.м. Средната стойност на раздувките и фирата е около 20% от чистата квадратура. Така общата квадратура ползвано фолио е около 1,2 кв.м.   Крайната цена на това многоцветно лого е 26,4 лв. Имали сме клиенти , които са искали даден елемент от логото да бъде от светлоортазително фолио. Тогава крайната цена се променя.

Поръчайте при нас вашите многоцветни рекламни надписи, табели и фигури от пвц фолио.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.