Контакти


контакти

Свържете се с рекламна агенция Буржоазия

Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“ се намира в кв. Банишора. Близостта до центъра е предимство, като в същото време кварталът е спокоен и е едно от малкото останали места в столицата, в които зелените площи са преобладаващи. Бързият достъп от центъра на София е важен за нас.

Адрес на Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“

гр. София, кв. Банишора, ул. Клокотница 71

Определяне на предварителна среща

За да можем да сме изцяло на вашето внимание е необходимо да си определим предварително среща. Ето как можете да са се свържете с екипа на Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“:

Phone & Viber: 0885 79 22 68 / 0879 69 69 18

Email:

reklama.burjoazia@gmail.com

office@burjoazia.bg

Работно време

понеделник – петък – работни дни*

събота и неделя – почивни дни

*Важно! Естеството ни работа изисква огледи, монтажи и други дейности, които често са в движение, то не винаги в студиото има човек на Ваше разположение. Ето защо е препоръчително да се обадите за предварителна среща.

Социални профили

Можете да отправите своите запитвания или предложения за флаери, билбордове, брандиране с фолио на фирмения мейл и по телефон. Ще се свържем с вас при първа възможност. Полезна и разнообразна информация за нас, както и от света на рекламата можете да намерите и в нашата Facebook страница. Очакваме ви, нека заедно покажем на света вашата рекламна идея.

Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме