Контакти


контакти

Свържете се с рекламна агенция Буржоазия

Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“ се намира в кв. Разсадника като изборът на място не е никак случаен. Близостта до центъра е предимство, като в същото време кварталът е спокоен и е едно от малкото останали места в столицата, в които зелените площи са преобладаващи. Този факт, както и възможността за спокойно паркиране са удобства за нашите клиенти. Стремежът ни е да създадем приятна за срещи и преговори среда, която в същото време е в услуга на посетителите.

Адрес на Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“

гр. София, кв. Разсадника, бл.87, вх.5 или Д. /Блокът се намира на пресечката на бул. „Вардар“ и бул. ”Възкресение“ зад аптека “Премиум”. На броени метри от пазар „Красна Поляна“/ До нас може да се стигне с автобуси номера 11, 60, 45, 72 и 77, както и с трамваи 11, 19, 22.

Определяне на предварителна среща

За да можем да сме изцяло на вашето внимание е необходимо да си определим предварително среща. Ето как можете да са се свържете с екипа на Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“:

Phone & Viber: 0885 79 22 68 / 0879 69 69 18

Email:

reklama.burjoazia@gmail.com

office@burjoazia.bg

Работно време

понеделник – петък 09,00 – 18,00ч.

събота и неделя – почивни дни

Социални профили

Можете да отправите своите запитвания или предложения за флаери, билбордове, брандиране с фолио на фирмения мейл и по телефон. Ще се свържем с вас при първа възможност. Полезна и разнообразна информация за нас, както и от света на рекламата можете да намерите и в нашите страници в Google + и Facebook. Очакваме ви, нека заедно покажем на света вашата рекламна идея.

Мартин Гочев
Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме