Контакти


контакти

Свържете се с рекламна агенция Буржоазия

Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“ се намира в кв. Банишора. Близостта до центъра е предимство, като в същото време кварталът е спокоен и е едно от малкото останали места в столицата, в които зелените площи са преобладаващи. Бързият достъп от центъра на София е важен за нас.

Адрес на Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“

гр. София, кв. Банишора, ул. Клокотница 71

Определяне на предварителна среща

За да можем да сме изцяло на вашето внимание е необходимо да си определим предварително среща. Ето как можете да са се свържете с екипа на Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“:

Phone & Viber: 0885 79 22 68 / 0879 69 69 18

Email:

reklama.burjoazia@gmail.com

office@burjoazia.bg

Работно време

понеделник – петък – работни дни*

събота и неделя – почивни дни

*Важно! Естеството ни работа изисква огледи, монтажи и други дейности, които често са в движение, то не винаги в студиото има човек на Ваше разположение. Ето защо е препоръчително да се обадите за предварителна среща.

Социални профили

Можете да отправите своите запитвания или предложения за флаери, билбордове, брандиране с фолио на фирмения мейл и по телефон. Ще се свържем с вас при първа възможност. Полезна и разнообразна информация за нас, както и от света на рекламата можете да намерите и в нашите страници в Google + и Facebook. Очакваме ви, нека заедно покажем на света вашата рекламна идея.

Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме