Дизайн, предпечат и печат на перфо фолио


Rate this post

Проект за дизайн, предпечат и печат на перфо фолио за магазин за перилни и почистващи препарати.

Неотдавна получихме обаждане от Георги. Той ни каза, че ще отваря магазин за перилни и почистващи препарати в кв. Люлин. В тази връзка пойска от нас да му изработим рекламни надписи от пвц фолио. Той пожела да се видим в офиса ни в кв. Разсадника, бл.87, вх.Д и да поговорим подробно.

широкоформатен печат на фолио

широкоформатен печат на фолио

На следващия ден Георги дойде в офиса ни. Разказа ни, че първоначалната му идея е да се направят надписи от фолио с предлаганите от него продукти. Каза ни също, че държи да подчертаем „Опаковачни материали и Перилни и почистващи препарати“ .

Ние му споделихме , че сме брандирали подобен магазин за перилни препарати в кв. Лозенец. От снимката може да видите визията на брандираните прозорци на обекта в кв.Лозенец. Казахме на Георги, че използвайки перфо фолио за брандиране на витрините ще получи много по – добра визия от надписите с фолио.

Изготвяне на оферта

Имахме вече идея как ще изглежда витрината. Изготвихме оферта за печат на перфо фолио в два варианта. Първият вариант беше печат с ниска наситеност на цветовете. А вторият беше печат на перфо фолио с фотореалистично качество. И в двата варианта се включваше дизайн, предпечатна подготовка, печат и монтаж на перфо фолио.

широкоформатен печат на перфо фолио

широкоформатен печат на перфо фолио

Дизайн и предпечат

Когато поемаме дадена поръчка за дизайн ние се стремим да предложим най – доброто на което сме спобни. Работим върху дизайна до пълно одобрение от страна на клиента. За нас е важно какъв ще бъде дизайна. Защото външния вид на витрината продава продуктите или услугите на магазина или офиса.

Георги хареса веднага предложения от нас дизайн. Той се спря на печат на перфо фолио с фотореалистично качество.

Широкоформатен печат

Брандиране на витрина с перфо фолио

Брандиране на витрина с перфо фолио

На следващия ден направихме широкоформатния печат на фолиото. Цветовете се получиха много ясни и наситени. Не случайно Георги си избра печат с голяма наситеност на цветовете. Като бонус към проекта изпечатихме и работно време за магазина с размери 25 на 25 см.

Монтаж

В деня за монтаж бяхме на обекта. Витрината беше с височина над 2.5 м и за това трябваше да използваме стълба. Важно е преди залепването, прозорците да бъдат чисти. За това бяхме помолили предварително Георги да ги изчисти. След няколко часа работа магазина за перилни и почистващи препарати в кв.Люлин имаше нова визия. Вижте тук още от нашите реализирани проекти.

Ние знаем, че имате на разположение много голям избор от рекламни агенции, затова ви благодарим, че избрахте нас!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.