DS Domination – изграждане на бизнес актив и пасивни доходи от България


Rate this post

ФАКТ: 90% от всички мрежовици изкарват по-малко от $50 на месец в техния MLM бизнес.

ФАКТ: 90 % от всички стартирали в DS Domination изкарват достатъчно пари през първите си 30 дни, за да покрият първоначалните си разходи.

Благодарим за интереса, вече не се занимаваме с консултации и услуги в сферата на дропшипинг, FBA & FBM.

DS Domination променя съдбите на хората. Започвам с тези силни думи тази статия. Искам да ви покажа какво се случи с мен в последните две месеца. Днес на първи април се навършват два пълни месеца, от както работя с DS Domination. Преминах през много препятствия, за да мога да постигна тези резултати. Това което отчитам, като нещо важно и значимо е, че започнах да си изграждам положителни навици. Чета повече, уча се повече, помагам на хората повече. Няма нищо по – силно от това да виждам как хората около мен започват да успяват. Опитам се да спазвам следната максима „Много просто е да постигнеш всичко на този свят, помагайки в достатъчна степен на другите да постигнат това, към което се стремят.“ Автор на тази сентенция е Зиг Зиглар.

Личната история продава

Време е за факти от последните 60 дни.

На втори февруари започнаха продажбите ми в eBay. По – добър старт в нещо ново и непознато за мен не съм и очаквал. Гледах по няколко пъти на ден видео обученията на DS Domination. Гледах архива с уебинарите и очаквах с нетърпение всеки следващ. Със всяка нова продажба желанието ми за още ставаше все по – голямо. За първите си 28 дни успях да направя следното:

Оборот от продажби – 2060,7 USD

Печалба – 244,28

Продажби – 70 продажби

Средно дневна печалба – 8,72 USD

Средна печалба на продажба – 3,48 USD

Среден брой продажби на ден – 2,5 бр.

Пасивен доход

DS Domination commission plan

DS Domination commission plan

Това са резултати от активния ми доход. DS Domination предоставя възможност за генериране на пасивен доход. Всеки един от нас всеки работен ден изгражда своя пасивен доход. Пенсията за която работим се явява пасивен доход за нас. DSD подкрепя свойте афилиейт партньори, които разширяват дейността й. Компанията изплаща до 75 % комисионни в дълбочина.

Да се върнем към моя пасивен доход. За първия си месец успях да изградя екип от 4 души. Получих от компанията 39,9 USD, за това че помогнах да четирима свой приятели да изкарват пари.

ФАКТ: 90% от всички мрежовици изкарват по-малко от $50 на месец в техния MLM бизнес.

ФАКТ: 90 % от всички стартирали в DS Domination изкарват достатъчно пари през първите си 30 дни, за да покрият първоначалните си разходи.

Месец март беше още по – добър.

В началото на месец март си постивих следните цели:

Първа цел – 150 USD печалба от ebay и двама нови хора в екипа си

Втора цел – 200 USD печалба от ebay и трима нови хора в екипа си

Трета цел – 250 USD печалба от ebay и четирима нови хора в екипа си

Реално постигнах следните резултати:

Оборот – 1780,75 USD

Печалба – 237,05 USD

Продажби – 58 продажби

Средно дневна печалба – 7,65 USD

Средна печалба на продажба – 4,09 USD

Среден брой продажби на ден – 1,9 бр.

За мое щастие успях да постигна 100 % увеличение на пасивния си доход спрямо месец февруари.  В екипа ми се присъединиха нови 9 човека. DS Domination  ми изплати 81,8 USD комисионна.

Целта ми през февруари беше реализиране на много продажби с относително нисък марж. За мен бе по – важно да изградя успешна търговска история с ebay. Ebay следят много внимателно как се развива всеки един от техните потребители. Стимулира успешните си продавачи чрез увеличение на лимита и с редуциране на някои разходи.

През март месец увеличих маржа с цел реализиране на по – голяма печалба. Това съответно се отрази върху броя на продажбите. Но общата печалба, почти бе еднаква с предходния месец.

Колко ми струва всичко това?

Ще ви излъжа, ако ви кажа , че е лесно. Като всяко ново и непознато нещо работата с DS Domination изисква време и усилия. В началото нямаше български екип , които да помага. Бяхме една шепа хора. Отделях по 2-3-4 часа на ден в гледане на клипове ,уебинари, търсене на артикули и т.н С натрупването на опит това време намалява. В момента отделям по около 40 – 60 мин на ден в четене на нова информация, листинг и изпращане на артикули.

От финансова гледна точка, видео обученията струват само 19.95 USD на месец. Ако трябва да говоря в цифри, за м.февруари ROI 1420%, за м.март  ROI 1594 %.  Кой друг легален бизнес може да ви предложи 100 % възвръщаемост в първите ви 30 дни?

DS Domination България

Имаме отворена група във фейсбук, която се казва „Make money on eBay“. Всеки е добре дошъл. В нея споделяме нашия опит, преживявания и резултати в eBay. Елате и научете как може да изградите реален и глобален бизнес актив.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.