Големите производители на PVC фолио


Rate this post

Откъде идва фолиото…

Здравейте приятели,

Днес ще ви разкажем за едни от най – големите производители на PVC фолио. Ще ви представим кратка характеристика за всеки един.
Производители на PVC фолио

1. Orafol

Компанията Orafol Europe е създадена през 1995г. Нейното седалище е в Берлин, Германия. Тя е водещ производител на самозалепващо pvc фолио. Компанията много силно развива производството си. През 1995г. е пусната първата производствена сграда. През годините следва разширяване на производствения и административния капацитет на компанията. Днес Orafol Europe разполага с 11 сгради и около 500 работници.
Имат представителства в над 90 страни. Притежават следните сертификати : EN ISO 9001 и EN ISO 14001. С оглед на доброто представяне на компанията на 13 август 2006 отваря врати и офиса им в Black Creek/Georgia/ Съединените Щати. В България няколко фирми успешно дистрибутират продуктите на Orafol Company.

2. LG Chem

Компанията звучи ли ви позната? Да, разбира се това е дъщерна фирма на LGcompany. В нея се обработват петролни продукти и техните производни. Компанията разполага с множество офиси по целия свят. В България се дистрибутират и предлага предимно самозалепващо CAD – CAM PVC фолио. Употребява се за постигане на пясъкоструини, затъмнени и запотени ефекти.

3. JAC

Поредната компания основана през 1920г. в Германия . В началото JAC е снабдявала печатарската индустрия с хартия. По – късно през 1949 г. започва производството на pvc фолио. В България дистрибуторите предлагат фолио предимно от серията JAC SERILUX, SERISOFT и SERIGLASS.
Има още много производители на pvc фолио. Представените по – горе са основните. Като обобщение бихме могли да кажем ,че избора на pvc фолио зависи от проекта. Консултирайте се предварително с вашата рекламна агенция.

Снимка

Рекламна агенция Буржоазия Ви предлага атрактивни цени за надписи и стикери за витрини, стени и табели. За повече информация, вижте тук и на следните координати:
Телефон: 0896 239 725
E-mail: office@burjoazia.bg
Skype: artstudiob

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.