Покани/Картички


ЗАЩО ДА НАПРАВЯ ПЕРСОНАЛНИ ПОКАНИ / КАРТИЧКИ?

Пазара ни залива с всевъзможни продукти, артикули и услуги. Можете да си закупите покани или картички и да напечатите само своите координати и инициали, но… определено ще направите много приятна и запомняща се емоция, ако направите персонална покана или картичка, такава, която изразява и олицетворява Вас, Вашата фирма и Вашите ценности. Това ще бъде ценен подарък и персонализирано пожелание за клиенти и партньори.

покани

Персонални покани

Хубавата и запомняща се картичка или покана не отива в кофата за боклук. Напротив – остава на рафта или секцията.

Ние можем да Ви предложим картички и покани в малки тиражи или големи – толкова, колкото са Ви необходими /е, все пак фиксираните производствени разходи ни принуждават да сложим минимален праг от 50 броя/. Индивидуалните картички и покани могат да бъдат с Ваши снимки – оригинални или обработени, могат да са и рисувани със специално мастило върху луксозен картон, да са с топъл печат /злато, сребро или изкушаващо червено/, селективен лак, да с неправилна форма…. всичко зависи от Вашето въображение, повода и определения бюджет.

Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме