Къде е най – сладкия захарен памук в София?


Rate this post

Едностранна рекламна табела

едностранна метална табела

метална табела

Преди около една седмица получих обаждане от мъж на име Адалберт. Той искаше да си поръча едностранна метална табела със стойка за земя. Представи се като продавач на захарен памук. Попита ме дали може да отпечатаме снимка на пвц фолио, която да залепим на табелата. Отговорих му, че ще може да я отпечатаме, но е добре снимката да е с висока резолюция.

Адълберт ми сподели, че същия ден ще ходи до фото студио с дъщеря си и ще  я снима специално за табелата.  Уговорихме си среща в офиса в късния следобед. Дизайнерът на Рекламна агенция Буржоазия изготви на място примерна визия на табелата. След кратки корекции Адълберт одобри дизайна.

Брандиране на количка за царевица на пара.

брандиране на количка за царевица на пара

брандиране на количка

Адълберт ни каза, че има атракционен център в западния парк на София. Освен едностранната метална табела си поръча и брандиране на количка за царевица на пара. Размерите на количката бяха следните : лице 80/60 см. и 2 страни 80/40см.

С цел запазване на цветовете, предложихме на клиента да сложим допълнителен ламинат върху отпечатаното фолио.  Адълберт се съгласи.

На следващия ден отпечатахме фолиото и положихме ламината. Същия ден клиента донесе количката в офиса и ние залепихме фолиото върху нея.

Най – сладкия захарен памук и най – вкусната царевица на пара се намират в атракциония център в западния парк на София. Там вашето дете ще може да играе и да се забавлява.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.