Как продадох рол банер за 10 минути на гръцки клиент?


Rate this post

Тези дни ми се случи нещо интересно, което бих искал да споделя с вас. Една история за DS Domination, eBay,  рол банер и гръцки клиенти.

Рол банер

DSD Bulgarian Team Рол Банер

Преди няколко месеца ние от екипът на DS Domination България започнахме да се събира на живо в залата на бул. Александър Стамболйски 55, гр. София. Обучаваме се взаимно и искаме да бъдем полезни на всеки , които има желание да се научи как да продава в успешно eBay и Amazon.

DSD Bulgarian Team рол банер

Колегите ме помолиха да изработя рол банер, за да могат нашите приятели да се ориентират по – добре къде се намира залата.

С екипът на Рекламна Агенция Буржоазия успяхме да направи атрактивна визия и да изработим рол банер в срок. Всеки вторник от 19.00 часа и всяка неделя от 13.30 часа поставяме рол банера пред вратата на залата.

Така и стана на 24 ти март, вторник. В обичайния час се събрахме в залата. Показахме как продаваме в eBay на новите ни приятели.

 DSD Greek Team рол банер

Рол-банер

DSD Greek Team Рол Банер

След събитието отидох да събера нашия рол банер. Един приятел се приближи към мен и ми каза, че двама непознати питат от къде могат да си купят подобен рол банер.  Запознахме се и се оказа , че са наши колеги от Гърция, който продават в eBay.  Техните имена бяха Никос и Христос.  Никос говореше английски на средно ниво, но Христос  – не.  Успяхме да се разберем чрез 3 в 1 конферентен разговор. Христос говореше на гръцки, а Никос превеждаше на английски.  Точно за 10 минути стигнахме до сделка 🙂 . Оказа се че Христос ползва обученията на DS Domination от Гърция. Дошли със свои приятели на почивка в София и разхождайки се по булевард  Александър Стамболийски видяли изложения рол банер. Споделиха ми че са чакали над 30 минути, за да излезем от залата.

Никос ми каза, че са до четвъртък в София и иска да му изработя същия рол банер възможно най – скоро. Желанието на гръцките ми клиенти беше да се запази визията, но текстовете да са на английски. Договорихме се за цената и си разменихме координатите. Никос беше толкова доволен , че ще получи такъв уникален рол банер , че заплати 100 % от цената на място.

Още на следващия ден с екипа на Рекламна Агенция Буржоазия изработихме рол банера. Обадих се на Никос и си уговорихме среща на удобно за тях място. Гръцките ни приятели останаха доволни от нашето обслужване и дори ни оставиха позитивен feedback. 🙂

Благодарим за интереса, вече не се занимаваме с консултации и услуги в сферата на дропшипинг, FBA & FBM.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.