Лого дизайн, предпечат и печат на брошури с 2 сгъвки и визитки за Increatix – студио за уеб дизайн


Rate this post

Един от последните ни реализирани проекти е свързани с лого дизайн, предпечат и печат на брошури с 2 сгъвки А4 и двустранни визитки за уеб студио Increatix

pechat na broshuri s 2 sgavki A4

Печат на брошури с 2 сгъвки А4

Кои са Increatix?

Increatix е студио за уеб дизайн, изработка на сайтове и уеб магазини. Един от неговите създатели е Пламен Берчев.  Той е професионалист, който влага много старание и мисъл в работата си. Изпипва всичко до най – дребния детайл. С него се познаваме от няколко години. Работили сме успешно по няколко проекта. Запознах се с Пламен чрез групата за Маркетинг и Уебмастърство във Фейсбук.

Лого дизайн, предпечат и печат на брошури с 2 сгъвки и двустранни визитки?

Пламен се довери на екипа на рекламна агенция Буржоазия. Изработихме фирменото лого за Increatix. Също така направихме дизайна, предпечата и печат на брошури и визитки със следните характеристики:

Визитки – 2 *500 броя, двустранни, на 350 грамова хартия с УВ лак

Брошури – 1000 броя, размер А4 с две сгъвки, на 130 грамова хартия с гланц.

Всичко се получи много добре. Сега Пламен ще може да промотира бизнеса си и оф лайн чрез брошури и визитки.

pechat na dvustranni vizitki

Двустранни визитки, 350 гр с УВ лак

Върху какво работим в момента?

Съвместната работа между екипа на рекламна агенция Буржоазия и студио за уеб дизайн Increatix продължава. В момета се работи върху цялостна промяна на визията и функцианалността на сайта ни за стикери за стена. Преобразуваме го в он – лайн магазин с цел по – лесен достъп на клиента. Ще могат да се поръчват он – лайн уникални и индивидуални модели за декорация за стена от пвц фолио. Също така ще имаме опция клиентите да качват свой собствени модели, които да изработваме за тях.

Търсите ли си нов уеб сайт?

Вече знаете къде ще получите професионално отношение. Само сега може да се възползвате от промоцията на уеб студио Increatix. С Пламен и екипа му се работи с лекота. Ние от рекламна агенция Буржоазия сме много доволни от услугите им. Ще продължаваме да си партнираме за в бъдеще.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.