Монтаж на рекламно фолио за стъкла на рефан склад софия


5/5 - (1 vote)

Професионален и качествен монтаж на рекламно фолио за стъкла за рефан склад София. Това беше услугата за която ни потърси управителя на обекта. На витрината имаше старо рекламно фолио, което беше нужно да се демонтира преди да положим новото

Демонтаж на рекламно фолио за стъкла

Когато клиент ни се обади за демонтаж на рекламно фолио, първото нещо което го питаме е “колко е старо”. Защо това е важно за нас? Без значение дали е перфо фолио или плътно, когато фолиото е било подложено дълго време на атмосферни условия то се “къса” на малки парче при демонтаж. Доста често професионалното премахване на фолио от стъкла изисква повече време отколкото монтажа. Използваме изпитани инструменти и техника, за да успеем да премахнем и най-упоритите остатъци от старо фолио и лепителен слой.

Монтаж на рекламно фолио за стъкла

Рекламна агенция Буржоазия има богат опит в брандиране на витрини с различни типове рекламно фолио. В изготвянето на проекта предвиждаме как ще комбинираме цветовете, типа рекламно фолио и монтажа. В този пример склада на рефан София имаха вече отпечатани перфо фолио и плътно фолио.

Едно от затрудненията които могат да възникнат при монтаж на фолио напечатано от други колеги е разминаването в размерите. Тук се получи точно това. Спецификата на витрината и щората от вън не бяха взети под внимание. Нашият екип е съставен от професионалисти и се справихме дори и с това предизвикателство. Както казва Джим Рон “Don’t wish it was easier wish you were better. Don’t wish for less problems wish for more skills. Don’t wish for less challenge wish for more wisdom”

При нас може да поръчате също и поставяне на графики, снимки и рекламни надписи върху фирмени бусове, камиони и автомобили. Професионално облепване на коли с качествено немско автомобилно фолио Orafol Cast серия.

Поръчай още днес рекламно фолио за стъкла и получаваш БЕЗПЛАТЕН оглед в рамките на гр. София.

телефон/вайбър 0879696918

mail: office@burjoazia.bg

Ние знаем, че имате на разположение много голям избор от рекламни агенции, затова ви благодарим, че избрахте нас!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.