Работни проекти: Облепване на витрини с фолио, дигитален печат на плакати и папки, изработка на рол банер


Rate this post

Здравейте приятели,

Време е да ви покажем поредните успешно реализирани проекти от екипа на рекламна агенция Буржоазия.
Ние сме на ваше разположение Ви помогнем да изберете най – подходящите рекламни материали за вашия бизнес.

Облепване на витрини с фолио на заведение за хранене

Наши стари приятели решиха да отворят заведение за бързо хранене в центъра на София срещу пощата. Ние изработихме за тях уникален дизайн. Добре дошли в Хранилка – 2good 2btrue.

Вътрешна декорация на хладилните витрини с изрязано фрост фолио и елементи от печатно фолио. Използвани материали: фотореалистичен широкоформатен печат върху фолио с положен ламинат.

Облепване на витрини с фолио на бутик за обувки

Може да изненадате любимата си жена с покупка на дизайнерски обувки от магазин Ка Ел Гр. София, бул. Витоша 16,

Изработка на дизайн, печат,предпечат и монтаж на проекта.

Използвани материали: фотореалистичен широкоформатен печат върху фолио с положен ламинат.

 

Облепване на витрини с фолио на магазин за бързи закуски

Рекламна агенция Буржоазия е специализирана в  проекти за облепване на витрини с фолио. Поредния успешно реализиран такъв проект е в квартал Лагера.

Изработка на дизайн, печат,предпечат и монтаж на проекта.

Използвани материали: фотореалистичен широкоформатен печат върху фолио с положен ламинат, изрязани рекламни надписи от пвц фолио.

Дигитален печат на плакати

Дигитален печат на плакати за фирма Бобал-Бояджиев ЕООД, официален вносител на премиум храна за домашни любимци Sam`s Field. Предпечат и печат на 2 * 100 броя плакати , формат А3, на 130 грамова гланцова хартия.

Дигитален печат на папки

Дигитален печат на папки формат А4 с лепен джоб, с една бига, 4+0 цветност, 100 броя. Клиент фирма Елтур 95 предлагаща софтуер за хотели и ресторанти. Дизайна, предпечата и дистрибуцията е извършен от рекламна агенция Буржоазия.

Дигитален печат на папки

Дигитален печат на папки

 

Изработка на рол банер

Изработка на рол банер с фотореалистично качество за фирма Елтур 95 предлагаща софтуер за хотели и ресторанти. Размера на рол банера е 80 на 200 см. Дизайна, предпечата и печата е извършен от рекламна агенция Буржоазия.

Печат на винил

Имате ли нужда от климатик за дома? То може да намерите нови или втора употреба при нашите приятели от фирма Драмакс. Те предлагат климатици директен внос от Япония. За тях направихме дизайн , предпечат и печат на винил с фотореалистично качество и размер 230 на 270 сантиметра.

Печат на винил

Печат на винил

 

Имитация на каменна облицовка

Този проект беше малко по-специфичен. Клиента искаше да му заснемем външната облицовка на магазина, която е тип камък след което да се отпечати на винил и де се залепи на трегера. Така щеше да се получи завършен вид на магазина. Наше предложение беше да направим печата върху фолио. След което да залепим това фолио върху разпенени ПВЦ плоскости. И върху това да положим ламинат за по – голяма издръжливост. Клиента хареса нашата идея и от снимките може да видите получения резултат.Магазина се намира в гр. София , кв. Красно село до бл. 15. Там може да намерите строителни и ВиК материали.

Дизайнерски печат на тениски

За десерт сме ви оставили нещо интересно. Специално за SEO конференция 2015 направихме дизайнерски печат на тениска на нашия  приятел  и лектор Пламен Петров. Заслужено той беше една от атракциите на конференцията тази година.

Екипът на рекламна агенция Буржоазия благодаря за доверието на всички свой клиенти. Горденеем се с нашите успешно реализирани проекти свързани с облепване на витрини с фолио, дигитален печат на плакати и папки, изработка на рол банер, печат на винил, брандиране на витрини и дизайнерски печат на тениски.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.