Оферта за брандиране на автомобил


Rate this post
Brandirane na avtomobil

Брандиране на автомобил

Преди няколко дни ни се обади Даниел, наш клиент с който сме работили. Каза ни, че ще си разширява бизнеса. Поиска да му изготвим оферта за брандиране на автомобил. Той има фирма за отпушване на канали. Оперира предимно в София, но може да изпълнява поръчки и в околията.
Миналата година брандирахме друг негов автомобил. От снимка може да видите част от реализирания проект. Тогава частично облепихме товарен бус.

Вземане на размери

За да може да му изготвим точна оферта за брандиране на автомобил го помолихме да докара колата пред офиса. На 15- ти април по обед Дани дойде до офиса. Беше си купил товарна кола тип „баничарка“. Той ни обясни точно как иска да се брандира колата. Отстраните ще залепим печатно Каст фолио. На предния капак ще има едно много интересно човече с гайчен ключ. Това е запазената марка на фирмата на Дани. Отделно по колата ще бъдат разположени надписи с услугите, името на сайта и телефона. Задните стъкла на автомобила ще бъдат брандирани с перфо фолио.

След като се разбрахме с Дани се заехме с взимането на размерите. Процеса по брандиране на автомобил е деликатна работа. Ако някой елемент е с грешни размери  може да се изгуби ефекта на цялата брандировка. В тази връзка предпочитаме ние да взимаме размерите.

Изготвяне на оферта за облепване на колата

Още на същия ден изготвихме оферта за брандиране на автомобил. Разделихме я на няколко части. Предложихме да се използват фолиа от среден клас. Идеята ни за това предложение бе , че тези фолиа са сравнително на добра цена спрямо качеството си. Също така Дани може да иска да направи ребрандиране на колата си след една или две години. В офертата споменахме, че можем да му дадем цена на Каст – висок клас фолиа. Те да с многогодишен живот. Издържат на метерологични условия и миене на автомивки. Общото между двата типа фолиа е , че те са с каналчета. Какво значи това? Каналчетата помагат за по – добър монтаж. Понякога при неправилно залепване се налага да се отлепи фолиото. Тези каналчета помагат да по – добрата обработка и позициониране на фолиото.

Казахме на Дани, че ще можем да изпълним поръчката след Великденските празници. Очакваме в най – скоро време неговия коментар и отговор.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.