Оферта за брандиране на витрина на баничарница 1


Rate this post

Вчера 16 – ти юли в началото на работния ден ми се обади мъж. Без да се представи направо ме попита дали мога да дойда на място и да му изготвя оферта за брандиране на витрина. Попитах го за какъв обект става въпрос. Той ми отговори , че ще отваря заведение за бърза закуска. Искаше да го посетим още на същия ден. Дори ако е възможно веднага. Прегледах си програмата за деня и видях , че към 13.00 часа съм свободен. Предложих му този час. Той ми каза, че имал срещи през деня, но ще може да се видим в посочения час. Попитах го къде се намира бъдещата баничарница. Адресът е в кв. Света Тройца, в близост до 3-та градска болница.

Взимане на размерите за брандиране на витрина

Брандиране на витрина

Брандиране на витрина

В уречения час ни посрещна мило семейство. Разказаха ни, че искат да отварят заведение за бърза закуска. Първоначално ще започнат със закуски собствено пройзводство – баници,милинки , кифли. А в последствие ще започнат да предлагат и скара. Екипът на рекламна агенция Буржоазия има опит в подобни обекти свързани с брандиране на витрини. Един от последния проект за брандиране беше на „Пица на парче“ на пазара в кв. Красна Поляна.

Взехме размерите и начертахме примерна скица. За нас е важно да визуализираме всичко на чертеж. В продължение на 30 минути дискутирахме дизайна и визията на баничарницата. Накрая изготвихме оферта за брандиране на витрина. Още на място я представихме на клиента. След кратко разяснение, той се съгласи.

Разбрахме се, че ще направим дизайна и ще му го изпратим днес до края на деня. Речено – сторено.  Дизайнът за брандиране на витрина вече е при клиента.

Днес се разбрахме да направим монтажа в петък 18-ти юли.

Очаквайте продължение…

П.С. Вижте нашите цени за широкоформатен печат и брандиране на витрина.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Оферта за брандиране на витрина на баничарница