Етикети и опаковки


Добре направения етикет и атрактивно изработената опаковка често се оказват решаващи при последния избор за продукт от страна на клиента. Опаковката на продукта, трябва да отразява асоциативно неговата същност, да изтъква предимствата му и да го доближава максимално до представите на клиента за ползите именно от този вид продукт.

Уважаеми колеги и партньори, предлагаме Ви интересни и практични решения и предложения за “облекло” на Вашите продукти – за да се представят подобаващо пред негово Величество клиента.
Етикети – изработени от самозалепяща се хартия, стандартна етикетна хартия. Етикети за дрехи, за вино, промоционални етикети. Възможност за всякакви форми, цветове и размери. Луксозни етикети с топъл печат.

Снимка

Опаковки – предлагаме Ви опаковки, хартиени пликове и кутии в различни форми и размери, които максимално да отговарят на Вашите производствени и търговски нужди.

Снимка

Рекламни материали за точката на продажба – поставки за дипляни и брошури, стендери за плакати, етикети за стоки, етикети за цени, информативни етикети и др.

Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме