Етикети и опаковки


Добре направения етикет и атрактивно изработената опаковка често се оказват решаващи при последния избор за продукт от страна на клиента. Опаковката на продукта, трябва да отразява асоциативно неговата същност, да изтъква предимствата му и да го доближава максимално до представите на клиента за ползите именно от този вид продукт.

Дизайн и печат на етикети и опаковки

Уважаеми колеги и партньори, предлагаме Ви интересни и практични решения и предложения за “облекло” на Вашите продукти – за да се представят подобаващо пред негово Величество клиента.
Етикети – изработени от самозалепяща се хартия, стандартна етикетна хартия. Етикети за дрехи, за вино, промоционални етикети. Възможност за всякакви форми, цветове и размери. Луксозни етикети с топъл печат.

Дизайн и печат на опаковки и етикети

Опаковки – предлагаме Ви опаковки, хартиени пликове и кутии в различни форми и размери, които максимално да отговарят на Вашите производствени и търговски нужди.

Рекламни материали за точката на продажба – поставки за дипляни и брошури, стендери за плакати, етикети за стоки, етикети за цени, информативни етикети и др.

Мартин Гочев
Следвайте ме