Печат на визитки


Печат на визитки

печат на визитки

Всеки ден получаваме по няколко запитвания за печат на визитки. Основните въпроси са свързани с цена и време за изработка. Смеем да твърдим, че поддържаме едни от най-добрите цени в София за печат на визитки, без да влияе това на предлаганото качество. Времето за изработка е от един до три работни дни.
Относно цени за печат на визитки може да видите тук.

И тук важи максимата, че цената е обвързана с качеството. Посочените цени са за дигитален печат на визитки, както и за офсет. Можем да изработим за Вас визитки със селективен лак, топъл печат и преге, ламинат и нестандартна форма. Изработката им отнема повече време и цената е по-висока, но резултатът си заслужава.

Дизайн – стъпката преди печат на визитки

дигитален печат на визиткиЛесно ще отпечатим, отрежем, опаковаме и доставим Вашите нови визитки. Но! Основната задача, която предхожда печат на визитки е избора на техния дизайн. Нека да признаем нещо, което хората, които държат на собствения си бизнес отдавна са признали: визитката е Вашето послание към Вашия партньор или клиент. Нали не очаквате да дадете евтина и зле изглеждаща визитка и тя да Ви донесе „скъп” резултат и успех…
Важен е дизайна на Вашата визитка – как изглежда тя. Визията трябва да е съобразена с бранша в който се налагате и таргетираните Ви клиенти и партньори.

Готови шаблони за визитки – защо не?

Очаквайте съвсем скоро богат избор от готови шаблони, които ще може да изберете при печат на визитки.
По избрания шаблон се нанасят Вашите име и координати. Може да се добави лого. Като избирате шаблон – печелите по-ниска цена за дизайн.
Ако желаете да изработим уникален дизайн по Ваша идея – само споделете идеята си с нас.

Безплатна доставка*

И за да не спираме с приятните изненади към Вас – при поръчка печат на визитки получавате безплатна доставка на Вашите нови визитки , за център и широк център на гр. София по предварително уговорен график. За крайни квартали на София, както и за други градове – взимане на място от нашия офис или по Еконт с наложен платеж. Доставката излиза около 5,00лв. в зависимост от района на доставка.

Работим с професионалисти

Услугата печат на визитки в кратки срокове, отлично качество и на добри цени се предлага на клиентите на Рекламна агенция „Буржоазия” с помощта на най-доброто печатно оборудване в бранша и благодарение на отлични партньорски отношения с професионален екип.

печат на визитки софия

Най-доброто оборудване и професионалисти

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)

About Александра Илиева

Аз съм Алекс. Занимавам се с Реклама и Графичен дизайн. Имам интереси още в областите Мениджмънт, Личностно развитие и Творческо писане. Работя по проектите Рекламна агенция Буржоазия, интериорни стикери zabavni-stikeri.com, приказните NIA toys and accessories.... „колкото повече – толкова повече”. Харесва ми да си сътруднича с усмихнати и вдъхновени хора, които държат на добре свършената работа. Радвам се, ако намирате интересна информация в моите статии.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.