Печатна реклама


ФЛАЕРИ

Флаер – един от най-използваните маркетингови инструменти. Флаерът е евтин, лесен за разпространение и може да се реализира на сравнителни кратки отрязъци от време – седмица, десет дни, месец. Вижте цялата информация тук.

PVC ФОЛИО/ВИНИЛ

Лесен, удобен и достъпен вариант, за да смените визията на магазин, заведение, витрина или да укажете местоположение….Вижте цялата информация тук.

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

Висококачествен широкоформатен печат върху широка гама от медии фолио, винил, синтетична хартия, канава….

РЕКЛАМНИ ТЕНИСКИ

Лесен и достъпен вариант за работни униформи с тениски с надписи…

ВИЗИТКИ

Визитката е Вашето лично представяне, тя е част от Вас. Визитката показва отношението Ви към Вашия бизнес, отношението Ви към Вашите клиенти и партньори.

МЕНЮТА

Менюто за Вашите клиенти следва да е приветливо, добре подредено и предразполагащо към приятна напитка или вкусно ястие.

КАТАЛОЗИ

Каталогът трябва да е направен професионално, красиво и да представя Вашите продукти и услуги в тяхната най-добра светлина.

ПЛАКАТИ

Добре направения плакат може да се превърне в чудесен “прозорец” към Вашата фирма, новите Ви продукти и да бъде ефикасен посланник на Вашето обръщение към клиенти и общество.

БРОШУРИ

Брошурата дава възможност за повече изображения, би могла да е от по-висок клас хартия, със специално покритие..

КАЛЕНДАРИ

Това е възможност да влезете в домовете на Вашите клиенти или партньори, да бъдете на работното им мяст 365 дни в годината, посредством добре направения календар.

ЕТИКЕТИ/ОПАКОВКИ

Mредлагаме Ви интересни и практични решения и предложения за “облекло” на Вашите продукти – за да се представят подобаващо пред негово Величество клиента.

ПОКАНИ/КАРТИЧКИ

Поканата е не само съобщение за едно събитие или мийтинг, но показва отношение, уважение и класа. Направете собствени покани, посланници на Вашия стил…

ФИРМЕНИ АКСЕСОАРИ

Чанти, часовници, писалки, тефтери, чадъри, портфейли, раници, чаши, шапки, фланелки… поставeте своето лого и слоуган на всичко, което ще е полезно за Вашите клиенти и партньори…

 

Мартин Гочев
Следвайте ме