Поръчка


ЗАПИТВАНИЯ И ПОРЪЧКИ

 

Може да направите запитване и да поръчате:

по телефон: 0879 69 69 18 и 0885 79 22 68

на имейл: office@burjoazia.bg;

За да Ви дадем коректна цена е нужно да уточните размер на рекламния материал, тираж, цветност. Добре е да ни дадете информация и за какъв период от време възнамерявате да го използвате /важи за външна реклама, винили и банери, пвц фолио/, за да Ви дадем оферта именно за материалите, които ще Ви свършат работа. Обикновено по-дълготрайните и качествени суровини са свързани и с по-висока цена, но определено са по-добрия вариант при дълготрайна употреба.

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Заплащането е по банков път или при получаване от Еконт с наложен платеж. Работим с 50% авансово плащане. Възможно е при по-големи поръчки с по-висока стойност заплащането да е 100% авансово. Ще е най-добре да се уточни начина на плащане още при самото запитване и оферта.

Може да вземете рекламните си материали на място в нашето ателие – или да заявите доставка по избран от Вас куриер и тарифа. За доставка е нужно да ни предоставите три имена и телефонен номер на получател.

Обявените цени в сайта са в български лева. Цените са без начислено ДДС.

Фирма Буржоазия ООД има правото да променя цените без предварително предупреждение, което ще бъде отразено в сайта. За конкретна цена – моля, поискайте конкретна оферта.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ФАЙЛОВЕ ЗА ПЕЧАТ

Ателието ни предлага дизайн и предпечат на всякакъв тип рекламни материали. Ако Вие разполагате с готов дизайн, изготвен професионално /защото често това, което изглежда добре на монитора не е готово за печат и не се получава добър печат/, моля да се съобразите със следните изисквания:

*всичко което трябва да остане във визията, трябва да е на 5мм отстояние от линията за рязане;

*файловете трябва да са във формат pdf, eps, tiff, ai, psd, cdr;

*CMYK цветови модел;

*за дигитален и офсетов печат – 300dpi

За различни печатни материали може да има конкретни изисквания – пример – само .tiff или само векторен файл.

Бихме могли да нанесем корекции на Ваши файлове срещу заплащане.

Важно: 

Искаме да подчертаем, че при предварително подаден дизайн и при липса на услуга предпечат НЕ носим отговорност за качеството на цветовете и други нередности.

Мартин Гочев
Следвайте ме