Професионален дизайн и печат на визитки


Rate this post

Идеи за дизайн на визитки

Вашата визитка е прозорец към вашия бизнес. Рекламна агенция Буржоазия ви предлага професионален дизайн и печат на визитки.

Вие какво търсите – семпла и загадъчна визитка или така с крещящ дизайн? За да бъде успешна изчистената визитка тя трябва да има картинка, символ или слоган. Към тях може да се добави вашето име, телефон и сайт. Така ще разчитате на интереса на клиента.

Когато искате да изразите всичко на едно парче картон с размери 9 на 5 сантиметра ще ви трябва добра идея и професионален дизайн. Рекламна агенция Буржоазия може да ви предложи всичко това. Вижте едни от последните ни проекти свързани с дизайн и печат на визитки.

 

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.