Как бизнеса използва PVC фолио?


Rate this post

Здравейте приятели, днес ще се запознам с една много интересна тема – рекламни надписи от PVC фолио и какво е приложението им в бизнеса. За целта ще разгледаме три фирми от малък, среден и голям бизнес.

Малкия бизнес и рекламните надписи

Снимка

Нека предположим, че вие сте собственик на квартален магазин за хранителни стоки. Имате малко персонал, не повече от 2-3 служители. Заредили сте магазина и очаквате клиенти. Как да привлечете повече клиенти? Какво да направите с магазина си? Рекламни надписи от PVC фолио са чудесно решение за реклама на вашата дейност. В повечето случай брандирането на стъклата, поставянето на рекламни табели, изработката на работно време от PVC фолио са евтин и ефективен начин за реклама. Този пример ще олицетворим с няколко снимки на квартален хранителен магазин. Тук ясно се вижда ефективното използване на рекламни надписи от PVC фолио.

Среден бизнес и рекламни надписи

Време е да обърнем внимание и на средния бизнес. За пример ще вземем компания за пройзводство и продажбана PVC и алуминиева дограма. Фирмата има производствена база, складова база и дистрибуторска мрежа. Къде са клиентите? Разбира се по дистрибуторската мрежа. Как да привлечем тяхното внимание? С добре брандирани витрини с рекламни надписи от PVC фолио. Задължителното работно време ще бъде направено също от PVC фолио. Нека да онагледим този пример и със следната снимка. Тук ясно виждаме фирма за производство и монтаж на дограма как използват рекламни надписи в тяхната мартекингова стратегия. “Коледни подаръци през лятото”. Това е чудесен слоган, който се вижда от всички минувачи покрай търговския обект. Подаръкът и рекламните надписи са направена от PVC фолио. Компанията промения ежемесечно свойте промоции. Благодарение на евтиното PVC фолио успява да постигне много добри резултати.

Рекламни надписи в големия бизнес

До тук добре, показахме ви как малкия и средния бизнес използват рекламните надписи от PVC фолио. Въпросът е големите корпорации как могат да приложат този рекламен подпод? Всеки знае как изглежда един клон на Райфайзен банк. Жълто черния цвят на рекламните табели. На някой от банковите офиси има брандирани външни прозорци. Отделните офиси са под шапката на общ маркетингов отдел. Тук липсва свободата за рекламни надписи , както беше в горните два случая. Да, работно време е от PVC фолио, но почти всичко се ограничава с това. Като обобщение бихме могли да кажем ,че ракламните надписи от PVC фолио заемат най – голям дял от маркетинговия бюджет в малкия бизнес , следван от средния и накрая големия бизнес.

Рекламна агенция “Буржоазия” ЕООД Ви предлага

  1. Опитни служители, които ще Ви дадат подробна информация за възможните услуги и идейни решения;
  2. Креативен дизайн и бърз печат;
  3. Възможност за доставка в рамките на София, при Ваше желание.

Предлагаме Ви пълно рекламно обслужване – печатна реклама/флаери, брошури, дипляни, визитки, плакати, каталози, менюта, етикети, опаковки…/, външнареклама /рекламни надписи от пвц фолио, перфо фолио за прозорци и витрини, самозалепващо фолио,указателни табели, светещи реклами/, безадресно разпространение на рекламни материали, фирмени аксесоари, интернет реклама. Потърсетени! За нас е удоволствие да бъдем Ваши партньори
Потърсете ни – ОЧАКВАМЕ ВИ!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.