Рекламни надписи


Защо да използвате рекламни надписи от фолио и винил?

Рекламни надписи от фолио са лесен, евтин и удобен начин да поставите съобщение за промоции и разпродажби на Вашата витрина. Също позволява да бъде използвано за празнична или сезонна декорация.

Изработка на рекламни надписи от фолио

Можете да изрежете рекламни надписи за текст, фигури за декорация или да отпечатите фотореалистична картинна реклама от pvc фолио.

рекламни надписи от фолио

рекламни надписи от фолио

Винилът е лесен за монтаж, сравнително по-евтина алтернатива на указателна или обозначаваща табела.

Надписи от фолио за търговски обекти

Напечатъния винил се поставя и се отстранява лесно, като въпреки това е годен за многократна употреба. Устойчив на променливи метеорологични условия. Винил можете да използвате за външна и вътрешна реклама, за направа на рекламен банер, стенни декорации, билборд, пана, трансперанти, декорация на щандове и др.

Цената на рекламния винил е ниска, но за сметка на това можете да постигнете голям ефект. Повече информация за винил – може да откриете тук

рекламни надписи от пвц фолио

Работен процес свързан с рекламни надписи

рекламни надписи

рекламни надписи

Оценка и индивидуален проект

Има няколко начина да изготвим проект.

Вариант 1:

Изпращате ни на e-mail: office@burjoazia.bg размери на витрината, както и снимка. На база подадените параметри Ви изготвяме оферта. След Вашето одобрение на офертата за рекламни надписи и фолио, наш служител идва до обекта, за да вземе точни размери и да се доуточнят детайли.

Вариант 2:

Уговаряте посещение с наш служител, който идва на място, взема размери, изготвя оферта на мято. В този случай посещението се заплаща на стойност 20,00лв.

Изготвяме индивидуален проект на база нуждите и желанията. След това в рамките на няколко работни дни подготвяме дизайн. След пълно одобрение от страна на клиента, рекламните надписи се изработват и са готови за монтаж.

Избор на фолио за рекламни надписи

цветове пвц фолио

цветове пвц фолио

На пазара има голямо разнообразие от PVC фолио. Изборът на материал зависи от ефекта, който искате да постигнете. С транслуцентно и светоотразително фолио ще направите вашите рекламни надписи или фигури ярки и привличащи вниманието, дори при ниска осветеност.  Ако искате временна апликация /до една година/ може да се спрете на по-нисък ценови диапазон. Ако надписите от фолио трябва да са с по-дълъг живот /3-5 години/, то може да се положи допълнително ламинат.

Изрязване по контур / печат  и монтаж на вашите рекламни надписи

рекламни надписи от фолио

рекламни надписи от фолио

PVC фолио се обработва посредством  режещ или печатащ плотер / а понякога и двете/. Рязането се извършва посредством тънък резец, който се движи по векторни линии. Силата на натиска на резеца се задава ръчно от режещия плотер. Трябва да се вземе под внимание , че размера и сложността на желаните рекламни надписи определят тяхната цена. Видовете pvc фолио, също са от значение /според вида и времетрайността им/.  Печати се с екосолвентни мастила, които дават дълготрайни изображения с висока резолюция. Ако рекламата ще е изложена на атмосферни влияния /слънце, дъжд, сняг и т.н./ отново препоръчваме да се положи ламинат, който изключително удължава живота на вашите рекламни надписи или изображения и Ви спестява пари.

Как се монтират рекламни надписи?

Монтажът на рекламни надписи трябва да се извърши от професионалисти. При монтажа трябва да се вземат впредвид следните условия. На първо място температурата в помещението или на вън трябва да бъде над 10 градуса по целзий. В противен случай има опастност да възникнат проблеми при монтажа на изрязаните рекламни надписи.  Фолиото трябва да се постави на точното място още пъвия път, защото не е удачно да се отлепя и пак да се залепя.

Научете повече за нашата услуга как може да брандирате витрината сами – Брандирай сам!

Мартин Гочев
Следвайте ме