Работни проекти: работно време, етикети, стикери от фолио, рекламна табела


Rate this post

Здравейте приятели,

От днес започваме да споделя с вас едни от най – интересните ни работни дневни проекти. Ще се опитаме всекидневно да ви показваме нашата работа. Екипът на Рекламна Агенция Буржоазия е на ваше разположение да ви помогне да изберете най – подходящите рекламни материали за вашия бизнес.

Широкоформатен печат на работно време и рекламни етикети

Опитайте от вкусните изкушения на сладкарница Amorio на улица Денкоглу 36, гр. София. За тях изработихме работно време и рекламни етикети

Изрязани стикери от ПВЦ фолио

Повечето наши клиенти стават и наши приятели. За Веско който има магазин за плодове и зеленчуци на ъгъла на ул. Цар Асен и ул. Уилям Гладстон, направихме атрактивни изрязани стикери от пвц фолио във формата на плодове и зеленчуци.Ако сте в центъра на София непременно отидете при него за един фреш.

 Рекламна табела

За друг наш клиент, който също има магазин за плодове и зеленчуци направихме рекламна табела от разпенено ПВЦ. На нея залепихме предварително напечатано фолио. Така той ще може да информира клиентите си за ежедневните промоции.

Ние знаем, че имате на разположение много голям избор от рекламни агенции, затова ви благодарим, че избрахте нас!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.