Рекламни надписи от светлоотразително фолио


Рекламни надписи от светлоотразително фолио

Често получаваме запитване за рекламни надписи от светлоотрацително фолио. Предимно от автосервизи, автомивки или търговски обекти, които са близо да оживена пътна мрежа.

рекламни надписи от светлоотразително фолио

 

рекламни надписи от светлоотразително фолио

рекламни надписи от светлоотразително фолио

Има много предимства да си сложите рекламни надписи от светлоотразително фолио, макар цената да е малко по висока отколкото цената на рекламни надписи от фолио за универсална употреба.

В тъмните части на деня надписите от светлоотразително фолио улавят всяка светлинка, за да изпъкнат в тъмното и да откроят Вашето послание. През деня също седят лъскаво и приятно.

Рекламни надписи от светлоотразително фолио имат дълъг период на експлоатация без да избледняват, поради светлоотразителните частици в структурата си.

Може да поръчате рекламни надписи от светлоотразително фолио в шест цвята – бял, жълт, оранжев, червен, син и зелен.

светлоотразително фолио 6 цвята

светлоотразително фолио 6 цвята

Може да комбинирате рекламни надписи от светлоотразително фолио с фон от фолио за обща употреба в контрастен цвят.
Има възможност да се отпечати на широкоформатен печат върху светлоотразително фолио, ако само надписите не са достатъчни за Вашата реклама.
Рекламни надписи от светлоотразително фолио, както и фигури могат да се апликират върху чисти, равни и сухи повърхности, върху автомобили, мотоциклети, велосипеди.

Светлоотразителното фолио не дава наситен и контрастен цвят в светлата част на деня, поради факта, че има много светлоотразителни частици в текстурата си. Но при ниска осветеност – фолиото за широка употреба не е подходящо, докато надписи от светлоотразително фолио ще изпъкнат и привлекат вниманието.

За цени – вижте тук.

 

Очакваме Ви!

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)

About Александра Илиева

Аз съм Алекс. Занимавам се с Реклама и Графичен дизайн. Имам интереси още в областите Мениджмънт, Личностно развитие и Творческо писане. Работя по проектите Рекламна агенция Буржоазия, интериорни стикери zabavni-stikeri.com, приказните NIA toys and accessories.... „колкото повече – толкова повече”. Харесва ми да си сътруднича с усмихнати и вдъхновени хора, които държат на добре свършената работа. Радвам се, ако намирате интересна информация в моите статии.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.