Рекламни табели


Рекламни табели и тяхното приложение

Ползването на рекламни табели са може би най-удачното решение от всички видове външна реклама. С тяхна помощ можете да изразите индивидуалността на своя бранд. Знаете ли, че самата дума реклама има латински произход и означава „заявявам високо“. Ние ви предлагаме да покажете своето съществуване на пазара. Рекламата е творчество – новите изразни средства предлагат безкрайно разнообразие от материали, форми и цветове. Ограничението наистина е само вашата креативност. Табелите, с които се срещаме всеки ден са най-различни: рекламни, указателни, метални, пластмасови, висящи, стоящи и т.н.

Как да изберем правилните рекламни табели?

Доверете се на екипа на Рекламна Агенция „БУРЖОАЗИЯ“ в избора на правилното решение. На своите клиенти ние предлагаме готови метални рекламни стойки, подходящи за поставяне на земя или за окачваме. Разгледайте различните предложения и открийте своя оптимален вариант за рекламни табели. Този тип съоръжения са по-удачни за указване местоположение на търговския обект, за промоции или намаления, както и за изброяване на типове услуги.

Рекламни табели от пвц

PVC кутиите са пластмасови рекламни конструкции с метална рамка и могат да бъдат с вътрешно осветяване. Идеални за надпис, изображение и фирмено лого. Както и металните рекламни табели, така и тези от ПВЦ могат да бъдат брандирани само в лицевата част или от двете страни. Рекламна Агенция  „БУРЖОАЗИЯ“ предлага висококачествени екстериорни фолиа, които ще издържат на атмосферните промени и ще запазят цветовете на вашата марка за много дълго време. Предимствата на готовите рекламни табели са много – по-ниска цена, много по-бърза реализация и гарантирано качество. Съветите на нашите професионалисти ще помогнат на бизнеса ви. А рекламата ще бъде основата на успеха на вашия бранд.

Видове и цени на рекламни табели

Метални рекламни табели 

Стенни:

рекламни табели за стена

Рекламни.табели

Рекламни табели

Размери : 50*67см. 

-едностранна – 130лв.

-двустранна – 160лв.

Размери : 60*80см. 

-едностранна – 160лв.

-двустранна – 210лв.

Размери : 67*100см. 

-едностранна – 180лв.

-двустранна – 230лв.

Стойки – рекламни табели цени:

рекламни табели за под

рекламна табела метална

рекламна табела метална 1

Размери : 50*67см. 

-едностранна – 180лв.

-двустранна – 230лв.

Размери : 60*80см.

-едностранна – 205лв.

-двустранна – 285лв.

Размери : 67*100см. 

-едностранна – 220лв.

-двустранна – 299лв.

* цената е с включено брандиране. Цената е без ДДС. В цената не влиза дизайн и предпечата за изработка на рекламни табели.

Ако желаете специални фолиа /сигнални, светлоотразителни/ – се калкулират допълнително.

Мартин Гочев
Следвайте ме