SEO състезание 2013


Rate this post

Здравейте драги читатели, както може би по-голямата част от вас са разбрали, в момента тече много интересно състезание по оптимизация за търсачки. Като една от водещите рекламни агенции ние сме тясно свързани с най-важните онлайн тенденции и следим състезанието още от неговия старт.

То е организирано от спонсора Notebook.bg – много популярен сайт за продажба на лаптопи и преносими устройства. Основната идея на състезанието е са се позиционирате на 1-во място в Google по ключовата фраза “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”. Победителят ще бъде избран на 15 декември точно в 12:00 часа. Ако сте на първо място печелите голямата награда от 5000 лева. След това ще бъде изтеглена интересна томбола сред участниците, които се намират в топ 100 на Google.bg и ще бъде избран един, който да получи страхотен ултрабук Acer на цена 2000 лв.

Рекламна агенция “Буржоазия” подкрепя Теодор Захариев в надпреварата за първото място в състезанието Защо трябва да купим Acer от Notebook.bg

Според нас това е едно прекрасно решение за онлайн маркетинг кампания, която има за цел да позиционира добре в търсачките даден сайт, да накара потребителя да направи покупка на стока и да направи онлайн магазина по-известен, като споменава неговия бранд навсякъде из цялата бг мрежа.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.