Широкоформатен печат


Широкоформатен печат е печат, който излиза от рамките на А3.

За какво се използва?

Широкоформатен печат се използва за пресъздаване на изображения върху фолио за широка употреба, пвц  перфофолио за брандиране на витрини и стъклени повърхности, за винил, винилна мрежа, транслуцентно и пясъкоструйно фолио, автомобилно фолио, пвц плоскости и др.

Рекламната индустрия използва изключително много широкоформатен печат, базиран предимно на мастила на солвентна основа /водно базираните мастила нямат висока издръжливост на външни условия/.

Принтерите, осигуряващи широкоформатен печат които надхвърлят 1,60м. дават удобството за голям размер на медията, висока производителност, но същевременно допускат компромис с разделителната способност. Използват се предимно за печат на билборди,  където детайла не е от приоритетно значение.

Препоръчваме Ви да използвате печат с по-висока резолюция, когато става въпрос за табели, витрини и автомобили – където рекламата се вижда от близо и детайлите правят разликата между добрата и евтината реклама. А евтината реклама не е нищо друго освен анти-реклама.

широкоформатен печат софия

широкоформатен печат софия

За нас – добрата резолюция е от значение! Ето защо Ви предлагаме широкоформатен печат с висока резолюция, достигаща фотореалистично качество.

Имаме възможност да печатим върху широка гама от медии  – пвц фолио, перфо фолио, винил – промазан и ламиниран, фотохартия, синтетична хартия, канава, промазан текстил и др.

Ще се учудите колко широко приложение има предлаганият от нас  печат що се отнася до изработка на външна и вътрешна реклама в ресторанти, офиси и магазини. Този печат е решение и за много изложения, базари и панаири.

За постигане на отлично качество при широкоформатен печат е нужно да се използват изображения с висока резолюция, в четирицветна цветова гама и още куп изисквания, които включва предпечатната подготовка.

Ако имате дизайн – препоръчваме Ви да поверите предпечатната подготовка на професионалист.

При нас ще намерите качествен дизайн, безупречен предпечат и отличен широкоформатен печат.

Обади ни се СЕГА на телефон 0879696918 или ни пиши на имейл office@burjoazia.bg 

Мартин Гочев
Следвайте ме