Широкоформатен печат


Широкоформатен печат е печат, който излиза от рамките на А3.

За какво се използва широкоформатен печат?

Широкоформатен печат се използва за пресъздаване на изображения върху фолио за широка употреба, пвц  перфофолио за брандиране на витрини и стъклени повърхности, за винил, винилна мрежа, транслуцентно и пясъкоструйно фолио, автомобилно фолио, пвц плоскости и др.

Рекламната индустрия използва изключително много широкоформатен печат, базиран предимно на мастила на солвентна основа /водно базираните мастила нямат висока издръжливост на външни условия/.

Принтерите, осигуряващи широкоформатен печат които надхвърлят 1,60м. дават удобството за голям размер на медията, висока производителност, но същевременно допускат компромис с разделителната способност. Използват се предимно за печат на билборди,  където детайла не е от приоритетно значение.

Препоръчваме Ви да използвате широкоформатен печат с по-висока резолюция, когато става въпрос за табели, витрини и автомобили – където рекламата се вижда от близо и детайлите правят разликата между добрата и евтината реклама. А евтината реклама не е нищо друго освен анти-реклама.

 

широкоформатен печат софия

широкоформатен печат софия

За нас – добрата резолюция е от значение! Ето защо Ви предлагаме широкоформатен печат с висока резолюция, достигаща фотореалистично качество.

Имаме възможност да печатим върху широка гама от медии  – пвц фолио, перфо фолио, винил – промазан и ламиниран, фотохартия, синтетична хартия, канава, промазан текстил и др.

Ще се учудите колко широко приложение има предлаганият от нас широкоформатен печат що се отнася до изработка на външна и вътрешна реклама в ресторанти, офиси и магазини. Този печат е решение и за много изложения, базари и панаири.

За постигане на отлично качество при широкоформатен печат е нужно да се използват изображения с висока резолюция, в четирицветна цветова гама и още куп изисквания, които включва предпечатната подготовка.

Ако имате дизайн – препоръчваме Ви да поверите предпечатната подготовка за широкоформатен печат на професионалист.

При нас ще намерите качествен дизайн, безупречен предпечат и отличен широкоформатен печат.

Очакваме Ви!

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ ОТ БУРЖОАЗИЯ – ЦЕНИТЕ СА ДОСТЪПНИ, А КАЧЕСТВОТО ЩЕ ВИ ХАРЕСА!

Мартин Гочев
Следвайте ме

Мартин Гочев

Маркетинг мениджър at Рекламна агенция Буржоазия
Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.
Мартин Гочев
Следвайте ме