Винил


Под винили съвсем естествено се разбират билбордовете, които предлагат рекламна площ в близост до магистралите или по-оживените улици в градовете. Всъщност тук става дума и за реклами, за брадиране или за банери.

Билбордовете се предпочитат при реализирането на дълготрайни кампании, те са удачни за предлагане на услуги на нова продуктова линия, но могат да е ползват и като трибуна за всякакви послания.

Защо да се спрем на винилите?

Те са издържливи на метеорологични условия, а това позволява да бъдат ползвани през всички сезони. Позволяват видимост от достатъчно голямо разстояние и ако локацията е избрана удачно, вашата реклама ще бъде забелязана. На винил можете да печатате не само текст, но и реалистични изображения. Това означава, че ще бъдете много по- провокативни, полезни, успешни. Материалът, на който се печата вашата реклама е здрав и устойчив – както на опъване, така и на механично натоварване. В същото време винила е лесен за монтаж и по-важното: достъпен е като цена. Спокойно можете да го включите в своите сезонни кампании или за презентиране на фирмено събитие.

Ето някои характеристики на винилите:

Размери:

Възможностите за печат са ограничени от ширината на винила ако не искаме да има съшиване на медията. Широкоформатният печат може да реализира много интересни рекламни и комуникационни идеи. Особено в партньорство с Рекламна Агенция „Буржоазия“.

Широкоформатните машини над 1,60 – 1,80м. са с резолюция до 720 dpi, докато при ширина 1,60м. качеството е фотореалистично.

Може да се съшият отделните парчета винил, така че да получите желаните размери, дори те да надхвърлят 5м.

Видове винил:

Ламиниран винил – Това е един от най – често използваният винил при реклами с кратък период на експлоатация. Дебелината му е 380-440 гр./кв.см.

Промазан винил – по-добър като качество, по – висок като цена. Ако рекламата ще се гледа отблизо /банери за изложения и др./ препоръчваме да използвате промазан винил.

Винилна мрежа – Виждали ли сте огромните „опаковани“ сгради с рекламни платнища. Те скриват ремонтните или реставрационните дейности по фасадите. Материалът, от който са изработени огромните рекламни изображения е винилна мрежа. Порестата структура позволява безпроблемното преминаване на въздух и това увеличава здравината на платнищата. Винилите са важна част от всяка успешна кампания. Доверете се на тяхната ефективност. Не е важно просто да имате реклама, тя трябва и да се вижда.

Мартин Гочев
Следвайте ме