Визитни картички


Визитни картички – цени, дизайн, печат

Печат на визитни картички София.

Печат на визитни картички София.

Визитни картички цена

Не се водете само и единствено от цената на визитни картички като критерии да изберете по какъв начин да се представяте пред Вашите партньори.

Нали не очаквате да направите добро и сериозно впечатление с евтини визитки?

Визитни картички дизайн

Дизайна на Вашите визитки е това, което ги откроява от останалите в тесте визитки. Изборът на картон и допълнителни ефекти е голям, но все пак ограничен, а относно дизайна и вложено въображение – sky is the limit /няма ограничения/.

Как да направите впечатляващи визитни картички?

Съобразете се изцяло със сферата на дейност в която практикувате и с хората за които са предназначени визитките. Помислете – хората на които ще я дадете – как ще я възприеат, ще ги накара ли да я запазят, а по-късно и да се обадят? Розовата визитка с красиво дамсто лице е подходяща за визитки на козметичен салон, шарената с балони – за парти център, но за търговски агенти или брокери – трябва нещо по-строго и сериозно.
Може да използвате готов шаблон за визитни картички или да поръчате индивидуален дизайн. И в двата случаи може да се получи много добър резултат.

Визитни картички информация

Информацията за визитни картички трябва да съдържа име, координати за връзка и лого. Може да добавите адрес и qr код на сайта Ви.

Потърсете ни, ако нещо е останало неясно.
В нашия офис може да изберете хартия и допълнителни ефекти.
Цени за стандартни визитки може да видите тук.

За поръчка на визитни картички:
0885 79 22 68
office@burjoazia.com

Очакваме Ви!

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)

About Александра Илиева

Аз съм Алекс. Занимавам се с Реклама и Графичен дизайн. Имам интереси още в областите Мениджмънт, Личностно развитие и Творческо писане. Работя по проектите Рекламна агенция Буржоазия, интериорни стикери zabavni-stikeri.com, приказните NIA toys and accessories.... „колкото повече – толкова повече”. Харесва ми да си сътруднича с усмихнати и вдъхновени хора, които държат на добре свършената работа. Радвам се, ако намирате интересна информация в моите статии.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.