Перфофолио


Перфофолио същност:

 

перфофолио 1

– фолио, позволяващо проникване на светлина в брандираното помещение, като същевременно отвън, за погледа на клиента има отпечатано пълноцветно изображение.

Наричано one-way-vision фолио, използвано основно за брандиране на стъклени повърхности, перфофолиото има бяла основа за печат и черен лепителен гръб. Това позволява запазване видимоста от вътре – навън. Това е основното преимущество на перфофолиото.

Разбира се – това перфофолио има и недостатъци. Единият недостатък е, че не може да се ламинира, протектирайки цветовете за по-дълго. Втори основен недостатък е, че когато овън е по-тъмно, отколкото вътре /вечер/ се получава обратен ефект – вижда се от вън на вътре.

Перфофолио приложения:

 

-за брандиране витрини на търговски обекти и нестопански организации

-брандиране прозорци на автомобили

 

Перфофолиото се апликира само от външната страна на прозорците или витрината. След поставянето му може да бъде почиствано с мека кърпа и вода, без агресивни препарати и прпарати, които съдържат спирт, ацетон или друг вид разредител.

 

Предлагаме Ви пълноцветен широкоформатен печат върху перфофолио. Освен това можем да изпълним поръчката от вземане размерите на витрината, през проект и изработка, до монтаж.

Перфофолио цена:

Цената на перфофолиото е за квадратен метър. Цената зависи от наситеността на печат – колко ярки и контрастни ще са цветовете.

За цени на перфофолио, както и за допълнителните дейности по брандиране на витрини – вижте тук.

 

перфофолио 2 перфофолио

 

 

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)

About Александра Илиева

Аз съм Алекс. Занимавам се с Реклама и Графичен дизайн. Имам интереси още в областите Мениджмънт, Личностно развитие и Творческо писане. Работя по проектите Рекламна агенция Буржоазия, интериорни стикери zabavni-stikeri.com, приказните NIA toys and accessories.... „колкото повече – толкова повече”. Харесва ми да си сътруднича с усмихнати и вдъхновени хора, които държат на добре свършената работа. Радвам се, ако намирате интересна информация в моите статии.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.