Обади се сега на 0879696918 и вземи безплатна консултация.

Перфофолио

Rate this post

Перфофолио същност:

 

перфофолио 1

– фолио, позволяващо проникване на светлина в брандираното помещение, като същевременно отвън, за погледа на клиента има отпечатано пълноцветно изображение.

Наричано one-way-vision фолио, използвано основно за брандиране на стъклени повърхности, перфофолиото има бяла основа за печат и черен лепителен гръб. Това позволява запазване видимоста от вътре – навън. Това е основното преимущество на перфофолиото.

Разбира се – това перфофолио има и недостатъци. Единият недостатък е, че не може да се ламинира, протектирайки цветовете за по-дълго. Втори основен недостатък е, че когато овън е по-тъмно, отколкото вътре /вечер/ се получава обратен ефект – вижда се от вън на вътре.

Перфофолио приложения:

 

-за брандиране витрини на търговски обекти и нестопански организации

-брандиране прозорци на автомобили

 

Перфофолиото се апликира само от външната страна на прозорците или витрината. След поставянето му може да бъде почиствано с мека кърпа и вода, без агресивни препарати и прпарати, които съдържат спирт, ацетон или друг вид разредител.

 

Предлагаме Ви пълноцветен широкоформатен печат върху перфофолио. Освен това можем да изпълним поръчката от вземане размерите на витрината, през проект и изработка, до монтаж.

Перфофолио цена:

Цената на перфофолиото е за квадратен метър. Цената зависи от наситеността на печат – колко ярки и контрастни ще са цветовете.

За цени на перфофолио, както и за допълнителните дейности по брандиране на витрини – вижте тук.

 

перфофолио 2 перфофолио

 

 

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)
Call Now Button0879696918