Техника за качествено облепване на врата с фолио


5/5 - (1 vote)

Много хора си задават въпроса “Как да освежа старите си мебели?”, ” Как да вдъхна живот на избелялата врата и изтърканите шкафове?”, ” Каква нова декорация да внеса в дома си?”. Екипът на рекламна агенция Буржоазия ви представя едно добро решение , а именно облепване на врата с фолио. Агенцията разполага с широка гама от стикери и декорации от фолио за врата и стени. Също така може да изработи индивидуални ваши проекти свързани с любими пейзажи и герои. Направете изненада на вашето дете като направите облепване на врата с фолио с Миньоните , Бен Тен или Влакчето Томас.
Изберете си някое красиво и интересно изображение и поръчайте Вашият стикер.

Eтапи на качественото облепване на врата с фолио

Ето и какви са етапите на качественото облепване на врата с фолио. В следващите редове ще опишем една от техниките за лепене на фолио върху врата.

Необходими инструменти за облепване на врата с фолио:

  • макетен нож и/или ножица;
  • мека монтажна шпатула;
  • хартиено тиксо

Можете да поръчате в комплект от нас към Вашия стикер.
Декорацията за врата пристига навита на руло в тубус. Нужно е да я извадите, разпънете и да я оставите да се темперира за петнадесетина минути. През това време почистете добре вратата. Ако тя е много захабена и има неравности на места е добре да се изглади със шкурка. Ако по вратата няма големи видими наранявания , почистете добре повърхността с влажна кърпа.

Първата стъпка от доброто облепване на врата с фолио е да го фиксирате.

Какво означава това? Наложете платното върху вратата. Наместете го точно така както бихте искали да изглежда. След което с помощта на хартиеното тиксо залепете краищата на фолиото за вратата.

Втората стъпка е да отлепите горния край на фолиото, както сме показали на снимката.

Нека отлепената площ да бъде около 30 – 40 сантиметра. След това внимателно изрежете с ножица бялата подложка на фолиото .

Третата стъпка в доброто облепване на врата с фолио е с къси еднопосочни движения да го залепите.

Препоръчваме къси движения, за да може фолиото да прилепне равномерно. Въздухът бива изтласкан с мека монтажна шпатула. Когато залепите първата половина отлепете хартиеното тиксо и освободете останалата част от фолиото.

Четвъртата стъпка е използвайки същите къси движения да залепите останалата част на фолиото.

В нашия пример сме пуснали по – широк размер , за да обхванем и страните на врата.
Ако статията ви е била полезна ,моля ви да я споделите с вашите приятели. Благодарим ви.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.