Брандиране на витрини на магазин за алкохол и цигари


5/5 - (1 vote)

 

Проект, дизайн, предпечат, печат и монтаж на фолио с висока наситеност на цветовете с положен ламинат ,10 кв.

Най-поръчваната ни услуга е брандиране на витрини. Дали за да се рекламира стартиращ бизнес или промоция на нов продукт, или пък нова визия на търговския обект – брандирането най-често се извършва с облепяне на търговските витрини.

Днес в рекламната индустрия се предлагат и използват голяма палитра от материали, за да се поркрият изискванията на разрастващия се бизнес.

Обикновено брандирането на витрини се осъществява чрез облепяне от външната страна. В някои случаи обаче се налага фолиото да се апликира от вътрешната страна.

Разбира се има плюсове и минуси при двата типа брандиране на витрини. Когато фолиото се залепи от вътрешната страна на витрината цветовете не са  така ярки и контрастни. Видимостта също много намалява , когато стъклото е рефлексно. Преимуществото тук е, че фолиото е изцяло защитено от външни условия, позволява икономичен монтаж върху витрини на голяма височина, без да се използват алпинисти и скеле.

При брандиране на витрини от външната страна цветовете и образите са ярки и контрастни. За по – добра защита от метерологични условия и човешка намеса препоръчваме поставянето на защитет слой фолио – ламинат. Ламинатът може да е с матов или гланцов завършек.

Приложените снимки са от проект брандиране на витрини на магазин за алкохол и цигари в квартал Света Тройца, гр. София.

Рекламна агенция Буржоазия изготви за клиента дизайн, предпечат, печат с висока наситеност на цветовете и монтаж на фолиото. За по-добра извръжливост положихме защитен ламинат. В проекта бяха комбинирани перфо фолио и мономерно фолио със защитен ламинат.

Ако желаете да Ви дадем оферта, можете да се свържете с нас на посочените форми в КОНТАКТИ

Ние знаем, че имате на разположение много голям избор от рекламни агенции, затова ви благодарим, че избрахте нас!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.