Рекламно фолио за стъкла на вегетариански ресторант софия Edgy Veggy


5/5 - (1 vote)

Рекламно фолио за стъкла на Edgy Veggy – новото веганско заведение в София.

Рекламно фолио за стъкла – това беше услугата за която ни потърси Стела – управител на Edgy Veggy – заведение за вегански вкуснотий.

Edgy Veggy трябваше да се нанесе в помещение, което до неотдавна беше работило като закусвалня. Предизвикателството беше да му придадем изцяло нов облик, разбира се – на добра цена. Е – нескромно – справихме се. Дизайн, предпечат и печат на флаери и карти за отстъпка допълниха пилотния арсенал от рекламни материали с които Edgy Veggy стартира със своето първо заведение в София.

Горещо препоръчваме да хапнете при тях, а ако ви е станало интересно – може да прочетете и техническата част от нашата работа по-надолу.

Отзив от клиента

“Благодаря за прекрасно свършената работа. Дизайна на флайерите и ваучерите надмина очакванията ни. Благодаря за всички съвети и професионалното отношение. С удоволствие бихме потърсили услугите ви отново.”

Стела Николова
Edgy Veggy
Управител
“Дъки” ЕООД

Facebook page
https://www.facebook.com/edgyveggy.sofia/
Адрес : Ул. Княз Бориз I номер 129

Обадете се СЕГА на телефон 0879696918 и поговорете с нас за вашето рекламно фолио за стъкла.

Когато клиентът знае какво иска работата е по – лесна.

Стела дойде при нас с идея, няколко снимки и очакване да направим нещата професионално. Ние направихме финалния дизайн, предпечат и широкоформатен печат на рекламно фолио за стъкла на вегетариански ресторант софия Edgy Veggy.

Голямо преимущество е това, че предлагаме всички стъпки от рекламната услуга – от първия оглед, предложение и идея, дизайн, предпечат и изработка – до монтажа и доставката.

Техническа информация

Дизайн, предпечат и широкоформатен печат на рекламно фолио за стъкла на вегетариански ресторант софия Edgy Veggy. Под прозореца сложихме 2 мм разпенена пвц плоскост на която залепихме печатно фолио. На цялото рекламно фолио за стъкла поставихме защитен ламинат гланц.

Какви са ползите от защитен ламинат поставен върху рекламно фолио за стъкла?  

Удовлетворението на клиента е наша основна цел. В тази връзка една от приетите ни практики е да поставяме защитен ламинат на всяко плътно печатно рекламно фолио за стъкла. Този ламинат е отличен защитник при надраскване с маркер. Лесно и бързо със спирт можете да изчистите всичко надраскане. Друго предимство на ламината е че положен на печатно рекламно фолио за стъкла то става по – твърдо. По-твърдото фолио е по – лесно за монтаж. Това се казва Win – Win стратегия.

Тайните вегетариански рецепти на Edgy Veggy

  • ЕЙ.ЕЛ. ТИ САНДВИЧ – авокадо, домат, зелена салата и хумус.
  • КЕСАДИЯ – спанак, броколи, царевица, веганско сирене “моцарела”,
  • ТЕМПЕ БУРИТО – темпе, зеленчуци, веган майонеза и сладко чили;
  • НЕПИЛЕШКО БУРИТО -сайтан, зеленчицу и майонеза.
  • КИНОА БУРГЕР (без глутен) – кюфтенце от киноа и леща, зеленчуци, кетчуп, майонеза и горчица.
  • ФАЛАФЕЛИ (без глутен) ,
  • ХУМУС два вида – чеснов и с червен пипер,
  • ЗАКУСКА В КУПИЧКА “ПОПАЙ” – спанак,авокадо, банан, спирулина, ядково мляко, натрошено ленено семе + чиа, косови стърготини, годжи бери и бадеми (имаме картинка на страницата). Имаме салати – различни всеки ден. Хумуса и майонезата са домашно направени. Буритото и бургерите са много богати на протеин. Сейтан и темпе са протеинови заместители на месото. Това са някои от продуктите, мисля, че е достатъчно.

Подкрепи ни като споделиш тази статия на твоите приятели в социалните мрежи.

 

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.