Облепяне на витрини с фолио


Облепяне на витрини с фолио

Най-честото запитване, което получаваме е за облепване на витрини с фолио. И това никак не ни учудва – в това сме специализирани.
Рекламна агенция Буржоазия София може да Ви предложи няколко варианта за облепване на витрини с фолио:

Облепване на витрини с фолио за универсална употреба 80 цвята, висококачествено немско пвц фолио на фирма ORAFOL

Фолиата са с наситен и фабричен цвят, може да са мат или гланц. Дават възможност за изрязване на надписи, фигури и плътно фолиране. Цветовете не избледняват дълго време и издръжливостта на рекламите, правени с тях е 3 – 5 години.

облепване на витрини с фолио - надписи

облепване на витрини с фолио – надписи

Облепване на витрини с фолио фрост / заскрежено стъкло/

Използва се за не толкова крещяща реклама, за елегантни надписи и фигури. Широко застъпено при облепване на витрини с фолио на офиси и бутици.

облепване на витрини с фолио - фрост

облепване на витрини с фолио – фрост

Облепване на витрини с фолио с пълноцветен печат

Това е варианта, който е най-широко застъпен във външната реклама при брандиране на витрини. Позволява фотореалистично изображение – снимки, надписи, светлосенки – само Въображението е лимита… Ако искате да разположите висококачествени изображения на Вашата витрина – препоръчваме ви облепяне на витрини с фолио с висококачествен широкоформатен печат.
При този вариант облепяне на витрини с фолио е добре да се положи ламинат – матов или гланцов завършек на външната реклама, който предпазва от надраскване и преждевременно избледняване цветовете на рекламата.

облепване на витрини с фолио - широкоформатен печат

облепване на витрини с фолио – широкоформатен печат

Рекламна агенция Буржоазия София предлага пълно обслужване на всички процеси по облепване на витрини с фолио – от вземане на размери, проект – дизайн и предпечат, изработка от висококачествени материали – до монтаж на вече готовата реклама.

облепяне на витрини с фолио - широкоформатен печат

облепяне на витрини с фолио – широкоформатен печат

облепяне на витрини с фолио - широкоформатен печат

облепяне на витрини с фолио – широкоформатен печат

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)

About Александра Илиева

Аз съм Алекс. Занимавам се с Реклама и Графичен дизайн. Имам интереси още в областите Мениджмънт, Личностно развитие и Творческо писане. Работя по проектите Рекламна агенция Буржоазия, интериорни стикери zabavni-stikeri.com, приказните NIA toys and accessories.... „колкото повече – толкова повече”. Харесва ми да си сътруднича с усмихнати и вдъхновени хора, които държат на добре свършената работа. Радвам се, ако намирате интересна информация в моите статии.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.