Брандиране на офис с пясъкоструйно и цветно фолио на фирма Компарекс България. 1


5/5 - (1 vote)
Брандиране на офис

Брандиране на офис

Рекламна агенция Буржоазия извърши брандиране на офис с матово пясъкоструйно и цветно фолио за фирма Компарекс България ООД. Постигнахме интериорно решение за визуално разделение на помещенията без да се загуби видимостта и да се затваря пространството.

 

Не се колебайте да ни потърсите за оглед и консултация относно ефекта, който искате да постигнем. Ще ви предложим най-подходящото фолио и материали.

Препоръки от „Компарекс България“ ООД

„Екипът на Рекламна агенция „Буржоазия“ ни спечели с изключителна коректност, персонално отношение и грижа към клиента, навременно изпълнение, както и с изключителна отзивчивост. На фирмата беше възложена задача свързана с брандиране на офис на „Компарекс България“ ООД. Благодарение на индивидуалният им подход и детайлно проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично. Доволни сме от коректността и точността при изпълнението на поетите ангажименти.“

Work hard in silence and let your success make the noise.

С нас се свърза г-жа Ели Михайлова , office manager на компанията с молба да изготвим проект за брандиране на офис, с цел – визуално разделение на помещенията, като все пак се запази видимостта и усещането за отворено пространство в офиса. Желателно бе да се използват техните корпоративни цветове.

Нашето предложение за брандиране на офис помещенията.

Ние винаги работим по индивидуални дизайни и до пълното одобрение от страна на клиента. Тук предложихме няколко варианта за брандиране на офис с пясъкоструйно и цветно фолио. И за трите варианта използвахме като основа пясъкоструйно фолио, с апликация от цветни акценти.

За най-удачен бе избран варианта от комбинация на пясъкоструйно и цветно фолио, без основа, което запази пространството отворено.

Особености при брандиране на офис помещения.

Качественото брандиране на офис помещения се различава от облепването на витрини. Всички фолия трябваше да започват на 60 см височина от нивото на пода и да стигат до 180 см височина. Така се получи ефект при който седящите на столовете в помещенията не се разсейваха от минаващите от вън служители. Всеки подобен монтаж изисква голяма прецизност. За целта използвахме лазерен нивелир. Друга особеност при монтажа беше, че трябваше да се скрият остатъците от премахнатите кабел канали. Много обичаме когато превръщаме един дефект във ефект. Както видяхте по – горе от снимките тези „белези” се спускаха от тавана до пода на три от стените. Отново използвайки корпоративните цветове на клиента направихме бели ленти на които залепихме червени квадратчета, а до тях добахме и сиви квадратчета. Управление на компанията хареса много цялостното брандиране на офис помещенията.

КОМПАРЕКС България ООД е част от една от най-големите международни ИТ компании КОМПАРЕКС АГ. През изминалите четири години успя да привлече част от най-големите компании на територията на страната за клиенти и да реализираме оборот от 6,256 Млн. лева за 2016 от продажбата на софтуер и услуги. КОМПАРЕКС България получи отличието партньор на годината за България на Майкрософт за 2016. Адресът на офиса е бул. Александър Малинов №87, ет.2, офис 1, София, България.

Не се колебайте да ни потърсите за оглед и консултация относно ефекта, който искате да постигнем. Ще ви предложим най-подходящото фолио и материали.

 

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Брандиране на офис с пясъкоструйно и цветно фолио на фирма Компарекс България.