Обади се сега на 0879696918 и вземи безплатна консултация.

Табели от пвц

Rate this post

Табели

Рекламни или обозначителни табели от могат да бъдат направени от олекотена пвц плоскост с каширано пвц фолио с отпечатано пълноцветно изображение.
Подходящи са както за интериорно така и екстериорно поставяне. Олекотената основа на пвц табелите дават възможност да се закрепят дори с монтажна двустранно залепваща лента.
Може да поръчате от рекламна агенция Буржоазия София:
– обозначителни табели – указват място, посока;
– забранителни табели – пушенето забранено и др.;
– табели за врати и тоалетни;
– табели за офиси и магазини.
Нужно е да изберете размер на самата табела в сантиметри, както и да прецените колко дебела желаете да е самата плоскост за основа. Оптимален вариант е 2-3мм дебелина, но ако има нужда може да е по-тънка или по-дебела.
Табелите могат да носят и забавно послание, карикатура или вдъхновяващ цитат.
Наши клиенти поръчват такива табелки за малки и големи магазини, за да обозначат различните щандове, да информират клиентите си за промоции или предстоящи разпродажби.

 

ТАБЕЛИ ПВЦ

ТАБЕЛИ ПВЦ

 

табели пвц

табели пвц

Ако искате табелите да издържат по-дълго на по-тежки метеорологични условия, то трябва да се избере по-дебела плоскост 5 – 8 мм., да се отпечати с висока наситеност на цвета и да се положи защитно фолио с матов или гланцов ефект. По този начин цветовете на табелата ще се запазят максимално дълго време, а ламината ще Ви позволи да почиствате табелата дори със спирт, ако се наложи.

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)