Рекламна табела от винил на магазин за бебешки стоки град Перник


Rate this post
Рекламна табела от винил

Монтаж на рекламна табела от винил

Екипът на рекламна агенция Буржоазия може да се похвали с доволни клиенти от София и околностите. Поредното доказателство за това е един от завършените ни проекти свързан с рекламна табела от винил на магазин за бебешки стоки град Перник.

Получихме запитване по за дизайн, предпечат и изработка на рекламна табела от винил. Клиентът ни каза, че иска да рекламира своя магазин за бебешки стоки. Рекламна агенция Буржоазия се стреми да улесни предостави максимално комфортна рекламна услуга на своите клиенти. За това наша практика е да пестим време и пари на потенциалните ни клиенти , като им даваме   инструкции как да ни предоставят пълната информация свързана с тяхното запитване. В този случай помолихме клиента да ни изпрати реалните размери и снимка на мястото където трябва да се постави неговата Рекламна табела от винил. След като получихме размерите и снимката на обекта , нашия дизайнер направи визуализация на проекта. В офертата за рекламна табела от винил се включваше и монтаж.

За наша изненада клиентите се представиха, че са от Перник. Това много ни зарадва, защото нашия екип щеше да докаже качествената си работа извън София. Нека ви разкажем за една интересна случка от процеса на монтиране.

Наистина пернишкия винкел е едно от най – здравите неща на света.

Рекламна_табела_от_винил

Рекламна табела от винил на магазин за бебешки стоки град Перник

Конструкцията на която трябваше да се постави рекламна табела от винил беше изградена от винкел и твърда ламарина. Едно от оптималните решения за поставяне за опъване на винила беше да се поставят капси и да се захване за винкеловата конструкция. За тази цел трябваше да се направят дупки на пернишкия винкел. Слуховете се оказаха верни. Пернишкия винкел е едно от най – твърдите неща на земята.  Поставянето на тази рекламна табела от винил ни отне малко повече време от обичайното. Важното е, че финалния резултат е на лице.

Ако сте в Перник и търсите магазин за бебешки стоки, то ще го намерите на улица Куравия винкел, точно срещу Кауфланд.А ако сте в София и имате нужда от рекламна табела от винил или надписи от фолио, то може да се обърнете към Рекламна агенция Буржоазия. Вижте каква страхотна нова визия си направихме чрез облепване на витрина с перфо фолио.

Ние знаем, че имате на разположение много голям избор от рекламни агенции, затова ви благодарим, че избрахте нас!

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.