Брандиране на офис помещения


5/5 - (1 vote)

Брандиране на офис помещения.

Целта – изпълнена!

Брандиране на офис помещения с пясъкоструйно и цветно фолио за Web Seller Guru – един от последните реализирани проекти от Рекламна Агенция “Буржоазия”.
Резултатът, който трябваше да постигнем – да спрем видимостта от коридора към работните помещения, но без да затваряме пространството.

Само СЕГА свържи се с нас и вземи,  като подарък безплатна консултация и оглед на твоя обект. Office@burjoazia.bg или на телефон/viber 0879696918

 

Брандиране на офис помещения. Монтажът – съвършен!

Пясъкоструйното и витражно фолио спира видимостта, но не и влизането на светлина. Клиентът, в лицето на Георги Шопов, искаше да се запази стила на брандиране на офис помещенията по примера на съседните. Затова и витражното фолио поставихме на височина от 60 см от пода. Логата на основните врати изработихме от фабрично оцветено висококачествено немско фолио в цвят графит. Резултатът – висок контраст и открояване.

Можем го и в повече цвят – когато целта го изисква. Ето тук може да видите още един наш проект за брандиране на офис помещения. В този конкретен случай брандирането бе по-скоро интериорно решение с цел обособяване на отделните помещения, но запазвайки пространството отворено и светло.

Клиентът – доволен!

Георги Шопов е основател и собственик на Web Seller Guru. WSG е софтуер разработен в помощ на всеки дропшипър. Така неговите клиенти следят безпроблемно и систематизирано наличността и цените на артикулите, които продават. Безценно!

Свържете се с нас и ние ще ви дадем най – доброто обслужване. Office@burjoazia.bg или на телефон/viber 0879696918

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.