Рекламни сувенири


Рекламни сувенири – имидж и още нещо

Голяма част от българските фирми използват рекламни сувенири. Обикновено поръчката им започва в началото на октомври и крайна дата за тяхното производство е 20-22 декември.

Бизнесът използва рекламни подаръци, за да направи коледен подарък на персонала си /коледната премия е по-добър вариант, но още не сме измисили как да я брандираме, нали?/ и да напомни на клиенти и партньори за себе си, за своята марка и за своята лояност.

рекламни сувенири

рекламни сувенири

Какви рекламни сувенири подаряваме най-често?

Най-масово използваните рекламни сувенири са тефтери, химикали и запалки. Обикновено вървят в комплект от коледна торбичка /разбира се и тя брандирана/, заедно с поздравителната картичка.

Стигнете по-далеч с по-интересни и нестандартни рекламни сувенири.

Тефтерите и химикалите са… консумативи. След употреба – отиват в боклука. Да – ще държат Вашето лого пред очите на този, който го използва праз врамато, което го използва. Но подарете нещо интересно, което да остане по-дълго.

Интересни предложения за такива бизнес подаръци са часовници, чадъри, чаши, термоси, шалчета, закачалки за чанта, флаш памет.

Потърсете ни, за да Ви изпратим нашите актуални предложения за рекламни изделия, подходящи за Вашия бизнес.

Александра Илиева
Follow me 🙂
Latest posts by Александра Илиева (see all)

About Александра Илиева

Аз съм Алекс. Занимавам се с Реклама и Графичен дизайн. Имам интереси още в областите Мениджмънт, Личностно развитие и Творческо писане. Работя по проектите Рекламна агенция Буржоазия, интериорни стикери zabavni-stikeri.com, приказните NIA toys and accessories.... „колкото повече – толкова повече”. Харесва ми да си сътруднича с усмихнати и вдъхновени хора, които държат на добре свършената работа. Радвам се, ако намирате интересна информация в моите статии.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.