Реклама на баничарница


Rate this post

Проект за реклама на баничарница.

Преди около една седмица ви запознахме с едно предприемчиво семейство. То се обърна към екипа на Рекламна агенция Буржоазия за изготвяне на проект за реклама на баничарница. Офертата беше направена и одобрена. Тя включваше частично брандиране на една голяма витрина. Цялостно облепване на вратата и прозореца над нея. Няма как да има успешна реклама на баничарница без надписа „Собствено производство“. Към този надпис клиента добави и „Бърза Закуска“.

Реклама на баничарница: особености при монтажа

reklama na banicharnica

реклама на баничарница

реклама.на.баничарница

Баничарница Киаро ди луна

Както бяхме посочили в офертата за брандиране на баничарницата, монтажа щеше да се извърши в петък  18 –ти юли. Към обяд пристигнахме на обекта. Първо започнахме с лепенето на закуските. На 30 сантиметра от дъното на стъклото поставихме печатно фолио. На него бяхме отпечатали различни видове закуски, които щяха да се предлагат. След това преминахме към лявата страна на витрината. На 20 сантиметра от ъгъла залепихме залепихме отново печатно фолио. Там имаше други видове бързи закуски.

Специфичното при монтажа на тази реклама на баничарница беше лепенето на фолио над вратата. От снимките може да видите , че над вратата е позиционирана металната конструкция козирката. Една от тръбите беше само на няколко сантиметра от прозореца. При такова малко разстояние лепенето на фолиото става изключително трудно.  С малко нестандартна техника успяхме да го залепим без да разглобяваме конструкцията.

Как се лепи напечатано фолио?

Монтажът на такова фолио става поетапно. Ние предпочитаме първо да фиксираме стикера на мястото му. След това отлепяме бавно едната половина. Махаме основата на фолиото. Така остава лепителната част. На следващия етап намокряме повърхността и бавно залепваме. По този начин се опитваме максимално да избегнем появата на балончета. Дори и да останат малки мефурчета, то те най – вероятно ще изчезнат от слънцето.

Препоръки към всички, които ще си правят реклама на баничарница.

Екипът на Рекламна агенция Буржоазия има няколко успешно реализирани проекта свързани с реклама на баничарница, пицария и заведения за бързо хранене. Това което можем да посъветваме нашите бъдещи клиенти при дизайна е да акцентират върху техния най – силен продукт. Ако това са банички, то нека да има отпечатана голяма , сочна и мазна баница. Баничката върви с боза или айрян. Те задължително трябва да присъстват. Ако силните ви страна са пиците, то нека в дизайна да се акцентира на тях.  Като ценово съотношение препоръчваме червено и жълто. Съчетание с оранжево също е добра идея.

Очакваме вашите запитвания свързани с реклама на баничарница. Обадете се сега.

Мартин Гочев
Следвайте ме

About Мартин Гочев

Здравейте казвам се Мартин Гочев. От 2008 година се занимавам с маркетинг и реклама. По настоящем работя с Рекламна Агенция Буржоазия, като маркетинг мениджър. Работата ми е свързана с много динамика. Благодарен съм, че всеки ден научавам нещо ново. Гордея се с доволните клиенти, които имаме. Тяхната благодарност от добре свършената работа е най - голямата отплата.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.